İlla ki sizler de duymuşsunuzdur. Birkaç gündür BB Erzurumspor’da başkanın değişeceği konuşuluyor ve hatta yerine herkes isim bile yakıştırıyor. Cemal Polat’dan Saim Özakalın’a, Adnan Polat’dan, ilginçtir bugün mavi-beyazlı kulübün davalı olduğu Ali Demirhan’a varıncaya kadar başkanlık koltuğuna yakıştırılan isimler geçiyor.. Doğrusu artık sadece kahvehane köşelerinde dillendirilmekle kalmayıp gazete köşelerine de yansıyan bu haberlere şaşırıyor muyum, açıkçası şaşırıyorum. Hem de çok. Durup dururken BB Erzurumspor’a başkan tayin etmek nerden çıktı? Hele de ortada alınmış bir kongre kararı yokken o tür haberlere şaşmayayım da ne yapayım? Acaba kulübün halihazırdaki seçilmiş resmi başkanı Mevlüt Doğan ayrıldı da mı bu tür şeyler konuşuluyor diye bir yandan da merak etmedim değil. Olur a. Ramazan ayıdır, çok fazla sağda solda olamıyoruz, malum bir yere oturup mumluyoruz! Duymamış olmamız da olası. Bu durumda ne yapılır, elbette ki Mevlüt Doğan aranır ve işte o zaman neyin ne olduğu daha iyi anlaşılır. Dün öğleden sonra telefonla ulaştığım Mevlüt Doğan’a, direkt nelerin olup bittiğini sordum ve aldığım cevaplar karşısında şaşkınlığım bir kat daha arttı. Mevlüt Doğan’ın ne bir yere gitmişliği ne de gidecek bir hali vardı! O da ben gibi kendisinin yerine oturtulacağı söylenen isimleri duyuyor ve şaşırıp kalmış durumda. ‘’Bu Erzurum nasıl bir şehir oldu, anlamış değilim. Niye, nereden bu mide bulandırıcı işler yapılıyor, anlamıyorum. Gelişmeleri, yaşananları hayretle ve büyük bir şaşkınlıkla izliyorum’’ diyor. Yeni sezona yeni bir yönetim ile girme düşüncelerinin olduğunu, bu tür spekülasyonların biraz da bundan kaynaklandığını sandığını söyleyen Mevlüt Doğan, ‘’Bir kongre düşüncemiz vardı ama sanırım ondan vazgeçiyoruz. Doğrusu ben görevimin başındayım. Başkanlık için söylenenleri de çok umursayacak halim yok. Birilerinin ileri geri konuşmaları ile oturup kalkacak halimiz yok’’ diye konuştu.

Doğan’a ayrıca transferi sordum. ‘’Henüz aman aman net bir şey yok ama 3-4 güne önemli gelişmeler olabilir. Öncelik iç transfer, sonrasında dış transfere bakacağız’’ dedi.

--

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: İnsan evrende gövdesi kadar değil, yüreği kadar yer kaplar! (Yaşar Kemal)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.