Herkesler gibi benim de başıma gelmişliği vardır. Bir gazeteci için sahadayken zül durumları olmuştur! Eğer ki önemli bir haber varsa ve senin de haberin olmuyorsa, olmamışsa, sana ilk defa o haberi veren karşısında mahçup olur, bayağı bir üzülürsün. Öyle ya. Gazetecisin ve de haberin yok! Olmaz, olamaz böyle bir şey! Sen artık onun gözünde uyduruktan bir gazetecisindir..

***

Mahçup olurlar mı bilmiyorum ama, bizim Milletvekillerinin UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için Türkiye’de karar kılınırsa önerilen şehirler arasında Erzurum yok, haberleri var mı acaba? Sanmam ki bir vekilimizin haberi ola? Hele 24 Haziran’da yapılacak olan seçim de gündemlerindeyken haberlerinin olması mümkün değil! Kendi dertlerine düşmüşler, Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye’de yapılacak olsa Erzurum’da maç oynanacak mı, oynanmayacak mı, umurlarında mı olur?

***

Konuyu dağıtmadan meseleye geleyim. 2024 yılında yapılacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası için Türkiye de başvuruda bulundu, aday oldu. 4,5 ay sonra futbolun patronu UEFA 2024 yılındaki Avrupa Şampiyonası’nın yapılacağı ülkeyi açıklayacak. 2026 Kış Olimpiyatları gibi bir çok dev ülke bu Avrupa Şampiyonasının ülkelerinde yapılması için bastırıyor. Yine de ilk defa olacak diye, artık statlarımız da yeterli diye şampiyonanın Türkiye’de yapılması olası bir şey! Olası ama diyelim ki UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye’ye verildi. Maçların yapılacağı şehirler içerisinde Erzurum yok! Ya kim var, İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Kocaeli, Eskişehir, Trabzon, Konya ve Gaziantep var! Ama Erzurum, yok oğlu yok! Bilgilerinize arz olunur!

***

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: -Eğer ikiyüzlü olacaksan, en azından birini sevimli yap! (Anonim)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erzurum 2018-05-15 23:43:33

Sanırım sizde gündeme çok uzaksınız Erzurum 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasinda Ana Kamp Merkezleri arasinda