BB Erzurumspor, yani mavi-beyaz, yani Dadaşlar ve sözün kısası BİZİM TAKIMIMIZ şampiyonluk rotasındayız.

Her şey bitmiş değil.

Bu takım ligi ilk yarı lider tamamladı, şampiyon da olacak güçte… Yeter ki biz birbirimize düşmeyelim, futbolcuları, teknik heyeti incitmeyelim, yönetim hakkında kahve ağzında konuşmayalım ve bunlarla birlikte özellikle maçlarda Erzurum’a Dadaşlar’a yakışır vakarda takıma desteğimizi sonuna kadar sürdürelim.

Bir üst lige çıksa da bizim takım, çıkmasa da…

Bu takım 6’da 6 yapacak güçte…

Geçtiğimiz Cuma günü Kulüp başkanı Av. Ali Demirhan, Asbaşkan Zafer Aynalı, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, futbolcular Mert Nobre, Mehmet Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantının özeti de buydu.

Ekip şampiyonluk inancını kaybetmemiş.

Toplantıdan sonra takımın as ve yedek emektarlarının Pendikspor maçına hazırlıklarında da bu inancı gördüm.

Ali Demirhan diyor ki, “Alınamayan maçlar dünyanın sonu değil. Futbolculara ve teknik ekibimize güveniyorum. Bu takım bu sene şampiyon olacak. 6 hafta boyunca kimse kimseyi kırıcı eleştirmesin. Bize güvenin, bize kredi verin. Eğer ki biz bu takımı çıkartamazsak tüm sorumluluk bende. Biz bu takımı geçen senede şampiyon yaptık bu senede şampiyonluğa oynuyoruz. Yönetime geldiğimiz günden beri ne söz verdiysek tüm sözlerimizi yerine getiriyoruz.”

Teknik Direktör de aynı şeyleri paylaştı; “Benim gitmem Sayın Başkanın iki dudağı arasında. Ben kimseyi satmadım. Söz verdim, sonuna kadar da arkasındayım. Ben sonuçtan alnımın akıyla çıkmak istiyorum. Futbolcularım da aynı inançta.”

Mert Nobre, Mehmet Albayrak da, bu ailenin fertleri olarak aynı inancı taşıdıklarının altını çizdiler.

Asbaşkan Zafer Aynalı, kulübün mali portresine değindi. Bu anlamda geçen yıla göre daha da iyi olduklarını, herhangi bir sıkıntı olmadığına vurgu yaparak sabır istedi.

Sabır ve destek bizden, 6’da 6 sizden…

Son 6 kulvarına girerken, 5 puan üstümüzdeki İstanbulspor’un rakiplerinin özellikle ikinci yarıda hayli silkinen takımlar olduğunu ben de buradan ifade etmek istiyorum. Bizimle aynı puanda (52) olan Amedspor’un da bu anlamda işi kolay değil.

Bu hafta, Pendikspor’u sahamızda konuk edeceğiz. Toplantıda Al bayrağımızın yanında özçekim yaptığım Dadaş Mert Nobre’den 2 gol sözü aldım. Gerçi Nobre, meslektaşım TRT Mersin Radyo Müdürü Hasan Gizli’ye hala imzalı topu göndermemiş, onu da maçtan sonra ben göndereceğimJ

Bu hafta Fethiye’nin İstanbul’u fethetmesi, Of’un da Amed’i hamsi niyetine ham etmesi dileğiyle…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.