Masumiyet dehşete uğramış gözlerinde, kulakları sağır eden çığlıklarında, körelmiş vicdanlarda his edilemeyecek olan çektiğin acılarında gizlidir.!
Kısa metrajlı bir film şeridi gibi geldin geçtin ve gittin bu kirlenmiş hayattan, kulakları ve vicdanları sağır eden, kelimeleri boğazlara düğümleyen, suçsuz ve günahsız binlerce, mazlumun ahının, feryadının, acısının, kanlarının ve katliamlarının sembolü olarak gittin ve aslında ilk değildin vede maalesef son olmayacaksın.
Bak bizler senin yasını tutuyoruz, peşinden katiline garizane küfürlerle buğz edip, ona alternatif işkence ve infaz yöntemlerini tartışıp, vicdanlarımızı rahmet pınarı gözyaşlarımızla yıkayıp temizlendiğimizi farz edip kendimizi kandırıyor ve tatmin ediyoruz, senin acın, feryadın, katlin üzerinden feryad-ı figan edip deşarj oluyoruz.!
Bak peşinden ninni niyetine ağabeyler ablalar amcalar ağıt yakıyorlar ki Özgecana kalkan eller kırılsın, Özgecan ölmedi, kalbimizde yaşıyor, Özgecanın katili idam edilsin sloganı atarak belki duyasın rahat edesin diye, aslında kendi vicdanımızı rahatlama gayretkeşliğinden başka bir şey değil.
Genç narin boğazına saplanan bıçaklar aslında bizlerin yüreğine saplanmalıydı, belkide ölmeden üzerine dökülen o benzin tüm bedenimizi yakmalıydı, ölürken feryadın, çığlıkların, acıların dünyayı başımıza yıkmalıydı.
Ama bak biz büyüklerin arkandan ağıtlar yakıyoruz, sloganlar atıyoruz, kendi vicdanlarımızı rahatlatmak için yazılar yazıp, gösteriler düzenleyip senin filminde kendimize rol kapmaya çalışıyoruz.
Tolumun her kesimden ilaha ki İslam-i ve İnsan-i idam feryadını, Avrupa müktesebatına göbekten bağlı büyüklerin ne güzelde mazeretler üretip idam için saf satalar üretiyorlar.
Okuyacaktın, sosyal ve içtimai hayatta ülkene ve milletine faydalı bir fert olacaktın, şimdi bizler senin aleme ibret ölümünle ,inaç ve idealsiziliğimizin aslında mazeretlerini üretiyoruz.
Oku bak ablacım yıllarca işgal ettikleri sütunlardan köşelerden, senin katiline yön ve ruh veren, katilin ve nicelerinin vicdanlarını, şahsiyetlerini körelten inançsızlıklarının ahlaksızlıklarının müsebbibi konumunda ki yazar çizer takımı da sana ağıt yakıyor.
Orda televizyon varmı ablam gez bütün kanalları seyret filimleri ile seneryoları ile sahte şahsiyet ve kişilikleri ile ahlaksızlığı, namussuzluğu, inançsızlığı, bir topluma engaje etmekle mükellef ,senin katilin gibi yüzlercesini binlercesinin ilham kaynağı proğramcılar, editörler, sanatçılar, aktörler, figuranlar, da kendi yetiştirdikleri senin katiline sahte protesto göterileri ile mahküm viçdanlarını aklamaya çalışıyorlar.
Oku bizi..! Seyret bizi..! Duy bizi ablacım..! Ve adaletin asla şaşmayacağı mahşerde, yanmış ellerinle hala daha kanayacak olan yaralarından sızan kandan al avuçlarına..! hepimizin kirlenmiş yüzlerine ve yüreklerine sür ablacım sür ki senin ve senin gibi yüz binlerce mazlumun katline sebep olan katillerin, bel hum adaların hala daha nefes almalarına, imkan tanıyanların..!
Onlara ilham kaynağı olanların,katliamın asıl müsebbiplerinin, ve onlara rıza gösteren,seyreden, değer veren, itibar yükleyen, seçen, biat eden ve rutin hayatına geri dönen ve İDAMA mazaretler üretenlerin, bizlerin suratlarına yanmış kanlı ellerinle o tertemiz kanını sür ve yapış yakamıza ablacım ve sakın bizi affetme..! ABLACIM.!
selam-saygı-dua...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.