Süper lig takımları arasında en kötü performansı sergileyen büyükşehir belediye Erzurumspor, ligin 8. haftasına gelinirken, bir galibiyet, iki beraberlik ve dört mağlubiyetle ligin dibine demirlemiş durumda. Buna karşın, kulüp başkanının anlattıklarına göre, kulüpte parasal sorunlar her geçen gün artıyor. Büyük umutlarla 3 yılda 3 lig atlama başarısı göstererek süper lige çıkan takımı zor günler bekliyor. İşin özeti; Sahibinden satılık takım..!

Geliri-gideri büyükşehir belediyesine ait olan BB Erzurumspor, büyük umutlarla çıktığı süper ligde çok fazla kalamayacak gibi görünüyor. Çünkü, takım beklentilere cevap veremiyor. Özellikle gol yollarındaki isimlerin akıl almaz beceriksizlikleri ve alınan kötü sonuçlar moralleri bozuyor. Öyle ki; kulübün yönetimini oluşturan ekip bile topu atacak yer arıyor..! Kulübe sahip çıkacak birilerini bekleyen yönetim, paralı kişilerin bulunması halinde anında oyuncu değişikliğine gidecek. Ama ne yazık ki, süper ligin son sırasında yer alan takıma sahiplenecek ne bir Erzurumlu, ne de bir babayiğit yok..! Her seçim döneminde ortaya çıkıp Erzurumspor’dan bahseden Acun Ilıcalı’da dahil.

BB Erzurumspor Kulüp başkanı Mevlüt Doğan’ın dediğine göre; takım süper ligde kalıcı olacakmış ancak nasıl olacağını kendisi dahil kimse bilmiyor eminim. Taraftarlara göre de henüz çok erken ancak genel kanı süper ligden alt lige düşmeye en yakın takım BB Erzurumspor. Bir zamanlar Beşiktaş’ın yıldızı Şifo Mehmet’in teknik direktörlüğe getirildiği BB Erzurumspor’da şifo’yla yeni bir heyecan ve seri galibiyetler başlar mı? Bilinmez. Bekleyip göreceğiz. Kısacası önümüzdeki maçlara bakacağız…

Takımda seri galibiyetler başlasa bile, önümüzdeki maçlarda takıma sahip çıkacak hem de adam akıllı bir şekilde paralı sahipler bulunması elzem görünüyor. Aksi halde, şehrin hafta sonlarındaki en büyük aktivitesi ve üç yıllık emekler zayi olacak.

Özellikle iş ve sanat dünyasında önemli bir yer edinen isimler için BB Erzurumspor tam bir kariyer merdiveni. Hem Erzurum gibi bir şehrin takımı, hem de dadaşların… Daha ne istenir ki..!

Üstüne üstlük sahibinden de kelepir satılık..!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.