ŞİFA HASTANESİ ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Erzurum Özel Şifa Hastanesi’nde 8. Yaş Günü etkinlikleri devam ediyor.

14 Nisan 2012 Cumartesi 14:03
ŞİFA HASTANESİ ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ
Yakın tarihte yoğun katılımlı resepsiyonla 8. Yaş Gününü kutlayan Şifa Hastanesi, bu seferde hizmette 8 yılını dolduran 57 çalışanını ‘Başarı Belgesiyle’ ödüllendirdi.
Hastanenin Nilüfer Salonu’nda hastane yönetimi eşliğinde sabah kahvaltısı ile bir araya gelen çalışanlara kahvaltı sonrası tek tek anons edilerek belgeleri verildi.
Belge ödül töreninde konuşan Özel Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, kendinden önce hastane yönetiminde görev yapanlara teşekkür ederek, “Biz güzel hizmetlerin nasıl yapıldığını onlardan öğrendik. Başarı bir ekip çalışmasını gerektirir. Hastanemiz 300’ün üzerinde çalışan var; ama bugün 57 çalışanımızı ödüllendiriyoruz. Bu diğer çalışanların başarısızlığı anlamına gelmez. Hastanemizde çalışanlardan birinin başarısızlığını hepimizin başarısızlığı olarak görmek zorundayız” dedi.
Ekip çalışmalarının devam etmesi durumunda gelecekte güzel günlerin kendilerini beklediği müjdesini veren Dalga, 8. Yaş Günü etkinliklerinin piknik ve il dışı gezilerle devam edeceğini söyledi. Program ödül alan personelle toplu resim çektirdikten sonra sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 14.04.2012 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.