MİDE GASTRİK BYPASS AMELİYATIYLA 8 AYDA TAM…

Erzurum’da aşırı kilo nedeniyle sağlık sorunları yaşayan vatandaş geçirdiği mide gastrik bypass ameliyatıyla 8 ayda 63 kilo verdi.

admin
admin
01 Mart 2017 Çarşamba 23:50
MİDE GASTRİK BYPASS AMELİYATIYLA 8 AYDA TAM…

Erzurum’da yerel bir radyoda sunuculuk yapan Canatan Adem Güneş, kilolarından kurtulmak için bıçak altına yattı. Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde ameliyat olmadan önce 130 kilo olan Güneş, geçirdiği operasyonla 8 ayda 63 kilo verdi.

130 kiloyken ameliyata alındığını dile getiren Güneş, "Oh be yaşamak buymuş" diyerek, ameliyatını gerçekleştiren Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Genel Cerrah Prof. Dr. Müfide Nuran Akçay ve ekibine teşekkür etti.

Kiloluyken yaşamın zorluklarına değinen Canatan Adem Güneş, adım atmanın dahi zor olduğu günler geçirdiğini dile getirdi. Güneş, "Kiloluysanız her şey problem. Eğilip ayakkabınızı bağlamak, yürümek, kıyafet seçmek her biri ayrı ayrı sorunlar. Farklı şeyler giymek istersin, giyemezsin. Size uyabilecek kıyafeti almaya mahkum yaşarsınız. Nefes nefese, ter içinde yaşarsınız. Hasılı anormal bir hayat. Mide gastrik bypass ameliyatıyla dünyaya yeniden gelmiş gibiyim" diye konuştu.

Güneş, doktorunun ameliyat sonrası önerilerini de şöyle sıraladı:

"Ameliyat sonrası doktorumun tavsiyelerini harfiyen uyguladım. İlk bir ay sıvı gıda tüketimi uyguladım. 2’nci ay püre diyeti, 3’üncü ay ve sonrası normal gıda tüketimine geçiş yaptım. İlk 3 ayda 40 kilo verdim. 8’inci ayda ise arzu ettiğimiz 67 kiloya geldim."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMideGastrikBypass
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilal 2017-03-16 15:42:32

Allah acil şifalar versin kardeşim azimli kardeşim sana yakısır