Korona TİM

Kontrol altına alındı, ama tehlike henüz geçmedi!

admin
admin
22 Eylül 2020 Salı 06:54
Korona TİM

Erzurum ve ilçelerinde 4 bin 600 kişilik ekip gece gündüz mücadele ediyor…

Filyasyon ve denetim ekiplerinin titiz çalışması ve sağlık ordusunun olağanüstü mücadelesi sayesinde, Erzurum, on gün öncesine göre iyi bir noktada ama olması gereken yerde de değil. Geçtiğimiz hafta 20 korona hastası kuralları hiçe saydığı için yurtlara yerleştirildi.

TÜM DÜNYA ARALIKSIZ ÇARE ARIYOR…

Tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi koronaya karşı sürdürülen amansız mücadeleye rağmen ne yazık ki hem vaka sayısında, hem de can kaybındaki artış sürüyor. Her gün yeni tedbir ve çarelerin arandığı bu mücadelede, en etkili çözümün aşı olacağı ümidiyle, binlerce bilim insanı bu alan üzerine yoğunlaşmış durumda.

YENİ KISITLAMALAR DEVREYE SOKULACAK…

Türkiye genelinde son iki aydan buyana yükselişe geçen vaka ve can kaybı oranı, başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere, devletin tüm birimlerini adeta teyakkuza geçirdi. İşte bu sebeple önümüzdeki günlerde bir dizi yeni kısıtlamaların başlatılması planlanıyor. Gidişatın büyük bir krize dönüşmesini engellemek için yoğun çaba harcayan hükümet, neredeyse her gün yayımladığı genelgelerle ülke genelinde yeni bir mücadele seferberliği başlattı.

ERZURUM’DA DURUM NE?

Ülke genelinde bütün bu gelişmeler yaşanırken Erzurum özelinde ise, başta fedakar sağlık ordusu olmak üzere, sahada görev yapan ve sayısı toplam 4 bin 600 olan denetim ekipleri sayesinde, pandemi Erzurum’da on gün öncesine göre daha iyi durumda, ancak uzmanların ısrarla altını çizdiği gibi bu, henüz tehlikenin geçtiği anlamına da gelmiyor. Erzurum’da halen hastanelerde krize yol açabilecek bir tablo olmadığı gibi kurallara uymayan korona hastası 20 vatandaş da yurtlara yerleştirildi. - Palandöken

Editör

Son Güncelleme: 23.09.2020 07:37
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKoronatim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.