Erzurum’da aşı seferberliği sürüyor

Erzurum Sağlık Müdürü Bedir, kenti "mavi"ye taşımak için "Haydi Dadaşlar Aşıya" çağrısı yaptı.

admin
admin
12 Ağustos 2021 Perşembe 06:56
Erzurum’da aşı seferberliği sürüyor

Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasında turuncu kategorideki şehri, riskin düşük olduğu mavi şehirler kategorisine taşımak için Erzurumspor'a gönül vermiş gençleri ve vatandaşları aşı olmaya davet etti.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşın Kovid-19 aşısına kolay erişmesi, sıkıntı ve zorluk yaşamaması için tüm imkanların seferber edildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bedir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın özellikle Kovid-19'a karşı mavi bir Türkiye haritası istemesinin çalışma arkadaşlarının azmini üst seviyeye çektiğini vurgulayarak, şunları aktardıi:

"Son zamanlarda kamuoyuna yansıyan spor müsabakalarına aşı olmayanların alınmayacak olması, Erzurum'daki gençlerin de Kovid-19 aşısı vurulmasına etki yapacağına inanıyorum, Bu nedenle Erzurumspor'a gönül vermiş tüm gençlerimizi ve dadaşları 'Haydi Dadaşlar Aşıya' kampanyamıza davet ediyoruz. Şehrimizin birçok bölgesinde randevusuz aşı çadırlarımızın yanı sıra hastanelerimizin aşı stantları hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Hem aşımızı olup sağlığımızı koruyalım hem de Erzurumspor'umuzu yalnız bırakmayalım."

Bedir, kent genelinde özveri ve gayretle çalışan tüm sağlık personeline teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 13.08.2021 07:21
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAşıSeferberliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.