BÜYÜKŞEHİR’DEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TARAMASI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Sağlık Şube Müdürlüğü ekipleri, “Sağlıklı dişler, mutlu gülüşler” adlı proje kapsamında il genelindeki eğitim kurumlarında ağız ve diş sağlığı taramasına başladı.

admin
admin
27 Ekim 2016 Perşembe 08:52
BÜYÜKŞEHİR’DEN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TARAMASI
Sağlık Şube Müdürü Funda Filiz Kocamangil’in yönetimindeki sağlık ekipleri, İlkokul 2 ve Ortaokul 1’nci sınıf öğrencilerine diş sağlığı konusunda bilgi verip, Büyükşehir Belediyesi’nin ağız ve diş sağlığı bakım setini hediye etti. 1071 Malazgirt İlk ve Ortaokulu öğrencilerine sağlık ekiplerince diş bakımıyla ilgili sunum yapıldı. 7 ay sürecek proje kapsamında 7 bin 500 öğrencinin ağız ve diş sağlığı taramasından geçirilmesi hedefleniyor. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Yetkililer, “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in direktifiyle oluşturulan bu proje kapsamında il genelindeki 45 okulda sağlık taraması yapacağız. Mayıs ayında sona erecek olan proje kapsamında 7 bin 500 öğrencimiz ağız ve diş sağlığı taramasından geçirilecek ve tarama yapılan her bir öğrenciye ağız ve diş sağlığı bakım seti hediye edilecek” dedi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.