BAKAN AKDAĞ, BÖLGE HASTANESİNİ İNCELEDİ

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek çalışmalar hakkında hastane yöneticilerinden bilgiler aldı.

admin
admin
19 Kasım 2016 Cumartesi 13:18
BAKAN AKDAĞ, BÖLGE HASTANESİNİ İNCELEDİ
Bakan Akdağ, hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenerek talep ve şikayetleri dinledi.
Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bilgehan Erkut'la birlikte poliklinikleri dolaşan ve hastane personelinin de taleplerini dinleyerek çalışmaları denetleyen Bakan Recep Akdağ, sağlık hizmetleri konusunda halka her türlü kolaylığın gösterilmesini istedi. Sağlık hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için gerekli tedbirlerin alınması talimatını veren Akdağ, polikliniklerde tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarının isteği üzerine kendileriyle bol bol fotoğraf çektirdi.
Akdağ tansiyonunu ölçtürdü
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki incelemeleri esnasında ziyaret ettiği Kardiyoloji Polikliniğinde hastalar ve sağlık çalışanlarıyla görüşürken tansiyon ölçme aletini görünce tansiyonunu ölçtürmeyi de ihmal etmedi.
Kardiyoloji servisinde görevli hemşireye tansiyonunu ölçtüren Bakan Akdağ'ın tansiyonu normal değerlerde çıktı. Sağlığın asla ihmal edilemeyeceğine ve hareketli yaşamın insan sağlığı üzerinde çok önemli faydalarının olduğuna dikkat çeken Bakan Recep Akdağ, hareketli yaşam ve dengeli beslenme konusunda herkesin duyarlı davranmasını istedi. Bu hususlarda Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı kampanyalar ve uyarıları herkesin dikkate alması gerektiğini söyleyen Akdağ, hastane Başhekimi Prof. Dr. Bilgehan Erkut da tansiyonlarını ölçtürdü. Hastane çıkışında yapımı hızla devam eden Sağlık Kampüsü inşaatını da izleyen Recep Akdağ, yakından ilgilendiği kampüs inşaatının son durumu hakkında bilgi aldı.
Bakan Akdağ hastanedeki incelemelerinin ardından bir süre önce Sağlık Bakanlığı'na devredilen Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Dadaşkent Ek Hizmet Binasına geçerek, buradaki hastalarla ilgilendi ve sağlık çalışanlarıyla görüştü.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumRecep AkdağAK Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.