Aslında hepimiz biraz sağırız!

Aslında hepimiz biraz sağırız!

admin
admin
20 Mart 2018 Salı 12:37
Aslında hepimiz biraz sağırız!

Vedat REFAYELİ

Bunu ben demiyorum tabi.. Erzurum’da faaliyet gösteren bir işitme cihazı merkezinin sahibi Nurbanu Kutlu Müniroğlu diyor. İşitme engellilere cihaz ve tedavi sağlayan merkezi ziyaret ettiğimde öğrendim ki aslında tetkik yapılması halinde az çok bir işitme kaybı mevcut.

Radyo stüdyosunu andıran bir odaya giriyor ve iki kulaklıktan oluşan cihaza bağlandığınızda anında işitme oranınız ekrana yansıyor. Hangi yaşta olursanız olun illa ki yüzde 100 sonuca ulaşılmıyor ve duyuda bir eksiklik ortaya çıkıyor. Hepimizin aslında az ya da çok biraz sağır olduğu bilgisini ilk defa öğreniyorum.

Doğrusu ben daha çok görmede sıkıntı yaşayan biriyim, duyu oranımı tespit etmeyi düşünmedim. Ama eğer siz illa da öğrenmek istiyorsanız artık o merkeze gitmek zorundasınız. Zira öyle bir hizmetin devlet ve diğer hastanelerde de olmadığını öğrendim..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NURCAN AK 2022-12-05 15:51:47

SAGLIK ÖEMLİ BÖYLE ŞİRKETLERİN VAR OLMASI HAYATIMIZA KALITE KATIYOR.ÖZELLİKLE BAYAN OLMASI GURUR VERİCİ YOLUNUZ AÇİK OLSUN BEREKETLİ OLSUN