Ben onun yalancısıyım! Enver Bağ için ‘’Aslında tam Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne başkan olacak adam’’ diyordu Karayolları 12.Bölge Müdürlüğü’ndeki dostum! Bölge Müdürü Enver Bağ’ı öve öve bitiremeyen o dostum, Erzurumlu siyasilerin devreye girmesini, müdürün bugün-yarın tayin edileceğinden, Karayolları’nın ‘’iz bırakan’ böyle bir müdürden mahrum kalacağından yakınıyordu. Anlattığına göre Elazığlı Bölge Müdürü Enver Bağ’ı Bakan Ahmet Arslan memleketi Kars’a, Genel Müdür İsmail Kartal da İstanbul’a müdür yapmak istiyormuş! Erzurum’da ki çalışmaları ile sivrilen ve ulaşılan hedef anlamında birinci olan 12.Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarından Vali Seyfettin Azizoğlu da memnun. Onun da ‘gözde’lerinden olduğunu söyleyen o dostuma göre, Enver Bağ bir dakika bile boş durmayan bir insan ve Erzurum’un kesinlikle kaçırmaması gereken bir bürokrat! Yaklaşık 2 yıldır görevde olan Bağ daha uzun yıllar Erzurum’da kalmalı ve bu tür kurum amirlerine sahip çıkılmalı! Böyle bir daire amiri bir daha da gelmez! Sezon öncesi Elazığ’da oynanan hazırlık maçında da Elazığlı olmasına rağmen giyindiği 25 numaralı forması ile BB Erzurumspor’a destek verdiği bu fotoğrafı ile mavi-beyazlı camiada da ‘tutulan’ isim olan Enver Bağ için doğrusu ben de bu güne kadar hiç olumsuz bir şey ne duydum, ne işittim..

O cezaevi okul oluyor!

Karskapı mevkiinde tamamen asker mahkumların bulunduğu bir cezaevi vardı. Yapılan son düzenlemeler ile asker mahkumların da sivil mahkemelerde yargılanması ve sivil cezaevlerinde kalması üzerine o eski askeri cezaevi bir süredir atıldı. Orada ne olur, ne olur diye düşünüldü ve sonunda Vali Seyfettin Azizoğlu’nun da girişimleri ile Karskapı’da ki o eski askeri cezaevinin yerine tarihi dokuya uygun bir ilköğretim okulu açılması kararı alındı. Tam isabet! Son zamanlarda yapılaşmanın da yaşandığı Karskapı bölgesinin okul sayesinde daha da renkleneceğini düşünüyor ve bu duruma bayılıyorum..

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Kendini akıllı sanan herkes aptaldır! (Voltaire)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.