Öncelikle Pasinler ilçesindeki teröristlerin yapmış olduğu menfur saldırıyı kınıyorum
Uzun zamandır Güney ilçelerimizin bir kısmı haricinde merkezi ilçelerimizde her hangi bir terör eylemi olmamıştı
Erzurum en son 23 Ekim 1993′te bir grup terörist, Erzurum’daki işbirlikçilerinin de yardımıyla Çat İlçesi’ne bağlı Yavi Beldesi’ne baskın düzenlemişti
23 Ekim 1993′te bir grup terörist, Köy girişindeki kahvehanede oturan masum insanlar otomatik silahlarla taramıştı ve ağır olmuştu Erzurum da sinirler gerilmişti.
Sessiz bir bekleyiş sürüp giderken, teröristler tam 7 gün sonra 30 ekim 1993 akşamı bu defa, Pasinler İlçesi’ne bağlı Çiçekli Köyü’nü baskın düzenlemişti
Buradaki katliamın bilançosu da ağır olmuştu
Sonrasında binlerce Erzurumlu sokaklara dökülerek tepkisini göstermişti
Erzurum o günlerin acısını unutmadı, unutması da mümkün değil
Umut ediyorum ki Allah cc bir daha o tür acıları yaşatmasın.
Son terör olayları başladıktan sonra birçok defasında Pasinler yolu üzerinden Doğu bölgesine gidip geldim!!
Her defasında da Pasinler ilçe emniyetinin yerinin değişmesinin gerektiğini düşündüm, hatta daha dün önle saatlerinde Ağrı ilimizden Erzurum a dönerken bile Pasinler ilçe emniyet binasının terör saldırılarına çok açık hedef bir hedef olduğunu düşünmüştüm.
Neyse ki Şükürler olsun dün gece yapılan saldırıda her hangi can kaybı yaşanmamıştır, ama sonuç her ne olursa olsun bir daha terör saldırılarına can ve mal kaybına mahal vermemek için Pasinler ilçe emniyet binasının bir an önce yerinin değiştirilmesi gerektiğinin kanaatindeyim.
Özellikle Erzurum İl Emniyet müdürümüz Kamil KARABÖRK’ e buradan seslenmek istiyorum..!! Güvenlik açısından sadece Pasinler ilçemizin değil tüm ilçelerimizdeki ilçe emniyet müdürlüklerinin yerlerini bir daha gözden geçirilerek daha emniyetli yerlere taşınması hususunda ciddi bir şekilde masaya yatırılmasını temenni ediyorum.
 
BAŞSAĞLIĞI 
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan Kahraman personelimize de acil şifalar temenni ediyoruz." 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.