Bir veli ve Sivil Toplum Örgütü olarak Erzurum’da sıfırın altında 38 dereceye kadar hava hava sıcaklığı, özellikle ilk öğretim çağındaki çocuklarımızın zor şartlar altında okula gitmelerine neden oluyor.
Her öğrencimizin maddi durumu iyi olmadığından dolayı okul servisine binemediği gibi kışlık giysisi olmayan, evinde yakacağı olmayan insanlara da görmemezlikten gelemeyiz. 
Sabah saat 00 7 de sabah ayazında annelerinin elini tutarak soğuktan ağlaya ağla okula giden öğrencilerin durumunun hiç kimse farkında değil,  bu çocuklara günahtır yarın bu çocuklar hasta olursa veya o küçücük bedenlerinde kalıcı hasar meydana gelirse hiç kimse bunun vebalini veremez Gerek il valimizin gerekse Milli eğitim müdürünün bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum .
Hava sıcaklığı - 35 lere düştüğü vakit o bölgenin Afet kapsamına alınması lazımken hiçbir yetkiliden ses çıkmıyor
Yetkililere sesleniyorum sabah erken saatlerde bir dışarı çıkın birde hastanelere gidin o çocukların halini görün
Türkiye’nin hangi ilinde bu tür soğuğa maruz kalan öğrenci var, Erzurum haklını bu soğukta bu işkenceyi çektirmeye hiç kimsenin hakkı yoktur.
 Lütfen duyarlı olalım tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.