Fuzuli ne güzel demiş. Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. BB Erzurumspor açısından 3 değil, 6 değil, tam 9 puan değerindeki bir maçtı Ankaragücü maçı ve bu maç kaybedilen maçlardan biri oldu.

1 puan bile olsaydı yine bir şeydi ama o da olmadı işte. Tabi bu mağlubiyetin bir çok nedeni vardır. Herkes kendine göre nedenler sıralar. Şahsen ben bu maçta öncelikle oyuncu değişikliklerine bağlıyorum yenilgiyi.

Özellikle Obertan ve Eduok’un oyundan alınışının yanlış, skorda etkili olduğunu düşünüyorum. Bir defa bu oyundan alınan her 2 oyuncu da BB Erzurumspor’da farkındalık yaratan oyuncular.

Kaldı ki bu oyuncular bir önceki Sivas maçında gol atan oyuncular. Yine kaldı ki bu oyuncular Ankaragücü maçında çok da aksamıyordu.

Eğer ki sakatlıktan dolayı alınmışlarsa bir şey diyeceğim yok, elbette ki hocayı bu değişiklikte anlayışla karşılarım. Ama gördüğümüz kadarıyla öyle bir şey de yoktu.

Hem Eduok’un oyundan alınışı esnasında vücut dili de sanıyorum herşeyi anlatıyor. Gereksiz bir değişiklikti. Bunu sadece izleyenler olarak biz değil, herhalde Şifo Mehmet de görmüş olmalı.

Bu iki skora etkili oyuncunun her ne sebeple olursa olsun oyundan alınışı bu mağlubiyet zemin hazırlamıştır. Şifo’ya bu noktada söyleyeceğim tek şey şudur. Anlar, anlamaz artık onun işidir.

Ankaragücü’ne o ki yenildin. Eduok ve Obertanlı kadroyla yenileydin bari. Bu benim son kararımdır.

HAFTANIN AS KARESİ

Hemen hemen hergün özellikle sosyal medyada eskiyi anlatan fotoğraflara rastlarız.

Yağ, bal sattığımız ama adam satmadığımız o günlere dair fotoğraflar, hele de yaşları bizim gibi geçkinler için buruk bir mutluluk yaşatır.

Eskiye ait çok fotoğraflar filan gördüm ama doğrusu bu fotoğraf karesine ilk defa rastlıyorum. O günün herhangi bir Erzurum evinde yaşanan hadiselerden birini anlatan bir fotoğraf..

Sanırım şimdiki genç ve çocuklar halen daha bu fotoğrafa baktığında bir anlam çıkaramıyordur.. Ben haftanın as karesi olarak bunu seçtim, bu seçki için de bildik o isme, Nihat Kılıçoğulları’na teşekkür..

TUTTUĞUM BABA LAFLAR: Sevmek belki bir şeydir. Ama sevildiğini bilmek çok şeydir! ( Charles Bukowski)

DUVARIN DİLİ: Bir zamanlar iyi bir fikirdin, şimdi ise muhteşem bir hata!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.