BB Erzurumspor Başkanı Dilaver Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana yanlışlarının olduğunu ama bu yanlışlardan ders aldığını, bazı şeylerin farkına vardığını, artık taşların yerine oturmaya başladığını söyledi.

Hafta sonu yapılacak olan BB Erzurumspor kongresi öncesi başkan Dilaver Yılmaz ile Palandöken semtindeki işyerinde sohbet ettim. Her zamanki gibi şık ve her zaman ki gibi nazik. Yoğun işlerinin arasında benimle görüşme nezaketinde bulunurken bir önceki görüşmemize oranla konulara daha vakıf olduğunu anlıyorum.. İşine tamamen motive olmuş acemiliğini üzerinden atmış, daha profesyonel duran bir kulüp başkanı buluyorum karşımda.. Son haftalarda alınan başarılı sonuçlardan ötürü olsa gerek artık eski mütevaziliğini de kaybetmiş, daha iddialı! ‘’Bizim play-off’la işimiz yok. Direkt süper ligi hedefliyoruz!’’ diyor. Kulüp başkanı olarak yeni olduğunu ama yönetimde üçüncü dönemdir bulunduğunu kaydeden Yılmaz, ‘’Artık olayın farkındayım. Geçmişte yaptığım yanlışlar oldu ama artık o yanlışlardan ders almış durumdayım. Hiçbir şey eskisi gibi değil.. Ve de dersimize iyi çalıştık, taşlar giderek de yeni yeni yerine oturuyor’’ ifadesini kullanıyor..

***

Dilaver başkanla sohbet ederken konuyu hafta sonu yapılacak kongreye getiriyorum. Kongrede ne planlıyor, sonrasında neyi hedefliyor? 22 olan yönetim kurulu üye sayısının 50’ye çıkmasını öneriyor ama konuşmasından anlıyorum ki birileri bu rakamı fazla buluyor! ‘’Ne kadar çok yönetici olursa o kadar iyi yönetim çıkar diye düşünüyorum. Kaldı ki yönetime alacağımız insanlardan da maddi destek bekliyoruz. Her bir idareci 100’er bin lira verirse oradan elde edeceğimiz parayla acil bir çok problemimizi çözmüş oluruz’’ diyor. Kendisinden isim istiyorum ama net bir isim vermiyor ve bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çalıştıklarının altını çiziyor. Anlıyorum ki Sekmen’in önereceği ve de onaylayacağı isimlerden bir yönetim oluşacak. Yine anlıyorum ki yönetime alınacak isimlerden 200 bin lira isteniyor ama Dilaver Yılmaz, mevcut ekonomik sıkıntıları da dikkate alarak bu rakamın 100 bine inmesinde ısrarlı. ‘’ Her gelen idareci en azından garanti, 100’er bin lira daha iyi olur’’şeklinde konuşuyor.. Bu arada aldığım bilgiye göre Trabzon’a tayini çıkan Gökhan Sabri Genç’in dışında mevcut yönetimde görev alan bütün idareciler yerlerine kalıyor..

***

BB Erzurumspor Başkanı Dilaver Yılmaz’dan transferle ilgili de bilgi alıyorum. Elazığspor’un stoperi dışında şu an kesin anlaşmaya varılmış bir oyuncu olmadığını ama Sivassporlu Leandro ile ilgili girişimlerin sürdüğünü söyledi. Bundan sonra alınacak oyuncunun direkt 11’de oynayacak oyuncu olacağını söyleyen Yılmaz, kulübede oturacak oyuncu istemediklerini bildirdi. Leandro’nun 100 bin dolarlık bonservisi için Erzurumlu olan Sivas Valisi’nin devrede olduğunu da öğreniyorum.

--

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.