Seçmen oy verdiğinde "biz kazandık" , kaybedince de, "seçmen nankörlük etti" diyen güçlü bir alçaklar sürüsü var!

Haklı olarak soruyorsunuz, "Peki kim bunlar?"

Evet; kim bunlar?

Şurası muhakkak ki bunlar hakiki manada ülkesini seven, milli ve manevi değerlere gönülden bağlı olan AK Parti'yi mazlumların son sığınağı olarak gören, Tayyip Bey'in hizmetlerinden ve duruşundan ötürü seven kimseler değil...

Yani bunlar, kâmil anlamdaki AK Parti'li hiç olmadılar…

Peki kim bunlar?

Bunlar; AK Parti'ye "kaynak" olmuş, ama AK Parti sayesinde paraya, servete, şöhrete ve makama ulaşmış; bugün de AK Parti'nin inişini hazırlayan "sızıntı"lardır!

Lâkin, hal böyle olmasına rağmen bugün dahi bunların düdüğü öyle bir ötüyor ki, kaybedilen seçim bölgelerinde bile hâlâ kahraman edalarında dolaşıyorlar!

Sordunuz ya hani kim bunlar?

Söyleyelim o halde...

Bunlar; vatandaşın büyük bir coşku ve heyecan içinde izlediği metronun hizmete açılışı töreninde, "Öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar" diyen vekillerdir!

Bunlar; eleştiri karşısında çiftçiye hakaret eden kimi bakanlardır!

Bunlar; seçmene tepeden bakıp, seçmenin elini dahi sıkmaktan imtina eden Firavun yavrularıdır! Bunlar; AK Parti'nin üstünden servet üstüne servet devşirmelerine rağmen, AK Parti'yi 17 yıldan beri iktidarda tutan seçmene, "hamam böceği" muamelesi yapan hırsız takımıdır!

Bunlar; esasında bu "dava"nın bugünlere gelmesinde zerre kadar tesir etmiş kimseler olmamalarına rağmen, "dava"nın sağladığı imkânları, sömüre sömüre karınları davul olan kan emici vampirlerdir!

Bunlar; bira içen kimseleri "kâfir" ve "mürtet" olmakla suçlayıp, kendilerine Çukurambar'da kiraladıkları beş yıldızlı garsiyonerlerde seks partileri düzenleyen şerefsizlerdir!

Bunlar; değeri bir lira olan ürünü, adamı oldukları bakan ya da başkan sayesinde, devlete bin liraya kakalayan ve aldıkları bu parayla da umreye giden, hatta metresleri adına ramazanda yardım kolileri dağıtan münafık sürüleridir!

Bunlar; Allah muhafaza yarın FETÖ yeniden dirilse, Tayyip Bey'i en önce satıp, o alçağın emrine girecek olan kancık sürüsüdür!

Bunlar; İstanbul'da, Ankara'da tankların önüne yatan, teröristlerin açtığı ateşte şehit düşen, gazi olan vatanperverleri istiskal eden, ama kameralar önünde senden benden daha çok darbe karşıtı pozları takınan hacı yatmaz eyyamcılardır!

Bunlar; AK Parti'nin adını bugüne kadar hoyratça kullana kullana sonunda AK Parti'nin yüzde yüz seçim kazanması gereken yerlerde AK Parti'nin seçim kaybetmesinin müsebbibi olan birer pislik olmalarına rağmen, inatla ve ısrarla birileri tarafından hala AK Parti çatısı altında iltifat ve itibar gören dümbeleklerdir!

Tabi ki AK Parti kurmayları ve yetkilileri bilir...

Fakat bir dost olarak bize, "Niye böyle oldu?" diye soran biri çıkacak olsaydı, biz tam da bunları söyleyecektik onlara...

Soran eden olmadı elbette!

Çünkü; o eyyamcı, tefeci, tüfeci yamyamlar hâlâ çok güçlüler!

Çünkü onların ellerinin altında, masum insanların nefislerini tutsak edecek onlarca oyuncak mevcut!

Tayyip Bey, çok üzüldü, bu sonuca elbetteki biz de üzüldük...

Ama Sayın Başkan; bir bilseniz ki, "isimlerine , "bunlar" dediğimiz o yamyamların hiçbiri için 31 Mart seçimlerinin zerre kadar önemi yoktu. Çünkü onlar zaten atlarına binip Üsküdar'ı çoktan geçmişlerdi!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.