Açılım ve Paralel politikalar ile Devletin fabrika ayarlarının bozulmasına sebep olanlara karşı,

Andımızın geri dönüş kararı son örneği ile Türk Devletinin fabrika ayarlarının geri yüklenmesine karşı refleks oluşturmaya yönelik TÜRK düşmanlarını gülerek takip ediyoruz.!

Bu TÜRKLÜK düşmanlarının her dönemin ırki ve fikri dönme devşirmeler ile, etnik ve paralel bölücü artıklarının ta kendileri olduğunun da farkındayız.!

Türklüğü Biyolojik meteryalizmin kıskacında kan ve ırk üstünlüğü olarak görüp, Türklük gurur ve şuurundan, şerefinden nasiplenememiş bu zavallı TÜRK düşmanları;

90 yıldır andımızı okuyoruz da ayamı çıktık sığ zihniyeti ile,

TÜRK çalışkan da, doğru da, yurdunu seviyor da, büyüklerini sayıyor da, Kürt, Arap, Laz, Çerkez falan filan değil mi diye sitemlerde bulunup eğer ırki bir dönme değiller ise, fikri ve zihni devşirmeliklerinin ve meşreplerinin gereği olarak akıllarınca takvada üstünlüğün altını çizip, milliyetsizliklerinin, inanç sapkınlıklarının altını çizmeye çalışıyorlar.!

Ey geri zekalı ırki ve zihni devşirmeler Türklük olmasaydı, Arabın da, Kürdün de, Lazın, Çerkezin de Gürcününün, Suriyelinin, Iraklının, Afganlı, Pakistanlının da namusu ellerin olurdu,

Türklük olmasaydı bu gün dünyada bir çok medeniyet ve millet hala devamlılığını sürdüremezdi.

Ey aklını, fıtratını ve iradesini, üç beş dini ve siyasi sahte ve softa liderlere kiraya vermiş aşağılık duygusunun müdavimleri

Türklük olmasaydı, tarihte millet olma feraseti ve mücadelesi ortaya koyamamış farklı medeniyetlerin kucağında yeşermiş, kendisine mihmandarlık yapmış Türk milletine nankörlüklerine, arkadan hançerlemelerine rağmen bu günlere TÜRK Milletinin sayesinde ulaşmış

Bu gün ki Arapların ve millet olamamış, bahsettiğiniz topluluklar olarak Emperyalizmin, siyonizmin çocukları olmadıysanız ve onların çocuklarını taşımıyor iseniz ve hala şeref ve namustan bahsediyor iseniz Türklük sayesindedir.!

Türklük olmasaydı, Türk Milleti ırkçılık yapsa idi .! bu gün ne Kafkasya’da, ne Asya’da ne Avrupa da, ne Balkanlarda nede Ortadoğu’da bir çok Devlet ve Millet olamazdı.

Dün etnik ve paralel terörün kıskacında son Türk Devletini, bir Arabistan, Irak, Suriye, Mısır, Libya , Afganistan, Pakistan yapmak için mi bu ulus devlet ve millet anlayışına karşı kin ve öfkeniz yoksa ,

Kusura bakmayın ama Türk milletinin sırtından geçinmiş, cihadı ve şehadeti üzerinden bu günlere ulaşmış , bu gün ise hala Amerika’ya, siyonizme, emperyalizme, uşaklık ve cariyelik yapanlar elbette Türk milleti kadar ne asil , ne çalışkan, ne yurt sever, ne büyük sever nede şerefli , haysiyetli ve namuslu olamazlar.!

Danıştay’ın bu kararına karşı reaksiyon oluşturmaya çalışan, Ey Türk Devletinin ve Milletinin Yüz karaları;

Nedir Türklük Bilir misiniz;

Tüm dünyaya nizam vermek üzere, Kuru cihangirlik değil kelamını yaymakla özetlenebilecek bir Türk milletinin medeniyet ve kültür meseledir.! TÜRKLÜK.

Yüksek Ahlaklı, Yüksek Şahsiyetli İmanlı ve İdealist bir milletin yetişmesine vesile olan“Yazalım Gel Seni Tarihe Desem Sığmazsın” ve sığmayacak bir Mücadelenin adıdır. TÜRKLÜK.!

ALLAH a hakkı ile riya ve istismardan uzak! kula kulluğa karşı omurgalı duruş sergileyenlerin adıdır. TÜRKLÜK.!

Bir Gül bahçesine güle oynaya girip! Lalenin ruhaniyetinin önünde! diz çökenlerin! Hakkın ve Hakikatin yanında saf saf dizilip, Güçlüye maskara ve oyuncak olmayanların… adıdır. TÜRKLÜK.!

Ateşe kalburla su taşımaya çalışan kargaların değil, Hiç değilse safım belli olsun diyip küçük gagası ile kor ateşe su taşıyan aslan yürekli serçelerin…

Galu belada Hakka söz verip, dünyada zevk, sefahat ve menfaate aldanmayıp İmanını perçinleyenlerin

Baş düşer Bayrak düşmez diyip tevhit sancağını taşıyanların adıdır! TÜRKLÜK..!

İslam Ahlak ve Faziletiyle yücelmiş Türklük gurur ve şuuruyla bilinçlenmiş ruhu dışına hakim dışı ruhuna mahkum bir eli KUR-AN da SÜNNET-te bir eli İlimde fende teknoloji ve kılıcında, Bir ayağı mazide bir ayağı İstikbalde okuyan araştıran tartışan düşünen ve neye niçin inanması gerektiğini sorgulayan ELİF gibi ADAM gibi bir Dava Adamı, Gaza Adamı Olabilenlerin..! adıdır TÜRKLÜK.!

İnanç ve Değerleri adına, fikir ve düşünceleri ile söylem ve eserleri ile her türlü menfaate rağmen devleti, milleti ve ümmeti için mücadele edenlerin adıdır! TÜRKLÜK.!

Varlığı ile her dem Dünyaya ve mazlum milletlere mihenk taşı olmuş, var oluşundan beri , inanç ve idealleri ile iddiası ve mücadelesi ile Tüm dünya insanlığına , medeniyetlerine ışık saçmış , ilham kaynağı olmuş bir Kültür ve Medeniyetin adıdır.! TÜRKLÜK.!

Efendimizin aguşuna icabet eden, bedrin aslanlarının tahtına göz dikip, Hz Hamzaya yaren olmak için en sevgilinin gül bahçesinde HAKKI temsil eden lalenin huzurunda secde edenlerin mücadelesinin adıdır TÜRKLÜK..!

Bir kaç dakika sonra ki akibetlerine heyecan ve hasretle yürüyen tarihe sığmayacak ve sığdırılamayacak bir destanı ölürken ölümsüzleştiren şüheda toprağını sulayan kanın rengidir..TÜRKLÜK..!

Ben zalimlerle birlikte varlık içinde yaşamayı ALÇAKLIK... Zalimlere karşı gelerek bulacağı ölümü YÜCELİK sayarım diyen Hz ALİ ile özdeşleşen bir İlim ve Yiğitlik abideliğidir TÜRKLÜK..!

Güçlüye meze ve oyuncak olmaktansa HAKKIN VE HAKİKATİN yanında "ölüm ölüm güzel ölüm kutsal kavgalarda karanfil gülüm diyip ölüme gülümsemektir. TÜRKLÜK..!

Unutma, büyük savaşlar büyük kahramanlar ister” "Beni yiğit, beni güzel, beni insan kıldın. Şimdi sıra bende; seni vatan kılmak için bağrına dönüyorum. al beni toprağım!" diyebilen kıyamın adıdır TÜRKLÜK.!

Yolunu sürdüreceğiz ey şehit " diye tevekkül edebilmektir.! iffetlerin pazarlandığı ,namusların paralandığı, namussuzluk ve haysiyetsizlikler karşısında çaresizce iştahların kabardığı,güçlünün ve zalimin kucağında yeşerip, iman ve itikadın sarsıldığı,yürekleri sarsan bir başkaldırının adıdır TÜRKLÜK..!

…. “Ey iman edenler! Kâfirlerden size yakın olanlara karşı savaşın ve onlar (savaşırken) sizde bir sertlik bulsunlar. Biliniz ki Allah muttakilerle beraberdir.” (Tevbe/123) ayetine binayen MUTTAKİ olabilenlerin adıdır..! TÜRKLÜK.!

Muhammed in canını elinde tutan Allah a yemin ederim ki, Allah yolunda cihad edip öldürülmeyi, sonra cihad edip yine öldürülmeyi, sonra tekrar cihad edip tekrar öldürülmeyi çok arzu ederdim. " Hz MUHAMMED. (s.a.v) efendimizin hadisine rucu eden ve ölürken ölümsüzleşen Yanlız Kurtların Destanıdır TÜRKLÜK..!

Bedirde Arslanlaşan..! Uhutta Hamzalaşan..! Hz Ali’ye özenip İlim deryasında Kılıçlaşan..! Hz Ebubekir’in sadakatini arzulayıp..! Hz Osman’ın edebine bürünmeye çalışıp..! Efendimizin Ahlakı ile Yıldızlaşan..! Ahir zamanın ashabı kiramıdır TÜRKLÜK..!

…Türk Cihan Hakimiyeti Mefküresini; İlim ve Fenne, Hoşgörü ve Adaletle, Edep ve Haya ile, Ahlak ve Faziletle, İnanç ve Cesaretle, Hakim kılan Dede Korkutların, Abdul Kerim Saltuk Buğra Hanların, Sultan Alparslanların, Dede Korkut ve Edebalinin..! Ertuğrul Gaziden başlayıp İstanbul surlarında Ulubatlı Hasanla sancaklaşıp..! Sultan Vahdettin’le yalnızlaşan..! Alparslan Türkeş’le Tekerrüre dönüşüp..! Binlerce Ülkücünün Şehadeti ile taçlanan Tarihin Tecellisidir..! TÜRKLÜK..!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.!

selam-saygı-dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.