Hemşehrimiz Burak Bozdağ’ın başrolünü oynayacağı Mümessil filminin çekimleri için geri sayım başlarken, bu komedi film ile ilgili kafalarda bir soru işareti vardı.

Son zamanlardaki bir çok komedi filminde olduğu gibi bu filmde de küfür olacak mıydı?

İşte bu soru dün cevabını buldu: Sıfır küfür, sıfır argo!

Çekimlerine 21 Eylül tarihinde başlanacak, Erzurum’da başlanıp, Erzurum’da bitecek ‘durum- komedi’ filminin oyuncu seçmeleri yarın başlıyor.

İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezi salonunda gerçekleşecek oyuncu seçmeleri ve diyalog çekimleri için Erzurum’da bulunan filmin yapım sorumlusu Ensar Şimşek ile görüntü yönetmeni Cem Zülbahar, filmde kesinlikle küfür olmayacağını belirtti, ‘’Sıfır küfür, sıfır argo’’ dediler, Erzurum’un kültürünü yansıtan bir film olacağını söylediler.

İbrahim Erkal Kültür ve Sanat Merkezi sanat yönetmenlerinden Ziya Kibar ile film hakkında bilgi alışverişinde bulunan ve hazırlıkları paylaşan ikili, ‘’Çekimler 21 Eylül’de başlayacak, 23 gün sürecek. Filmde çok sayıda Erzurumlu da oynayacak. Servet Aksoy’un yönetmenliğini yaptığı filmi 11 Aralık tarihinde vizyona sokmayı hedefliyoruz’’ diye konuştular.

Boz Yapım’ın üstlendiği film için sermaye ve emek harcayan Burak Bozdağ ile Haluk Bozdağ kardeşler de hafta sonunda Erzurum’a gelecek ve çekim yerlerini belirleyecek, seçimi yapılan oyuncular ile görüşecekler.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER : Kötülükler mermer üzerine, iyilikler kum üzerine yazılır (Aristo)

DUVARIN DİLİ : Bizi satanı biz beleşe veriyoruz!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esra 2020-09-16 23:15:28

Büyük heyecanla bekliyoruz. Rabbim kolaylık versin

Avatar
Metin TOSUN 2020-09-16 23:14:51

Vedat bey yazılarınızın tamamını büyük keyifle okuyorum. Sizden şehrin içinde bulunduğu olumsuzluklara biraz daha eğilmenizi rica ediyorum. Kaleminize sağlık...