“İttihat ve Terakkiden sonra, Bu Ülkenin En hayırlı Evlatları Ülkücüler Olmuştur…” sözü ile aslında İlber Ortaylı hoca kıssadan hisse misali, yakın siyasi tarihimizin millet nezrinde vefasızlığın resmini çekmiş ve bir tokat gibi bu milletin suratına atmıştır.

Ve yine yakın siyasi tarihimizin anti emperyalist tek siyasal hareketin Ülkücü Türk Milliyetçiliği davasının olduğunun hak teslimidir aslında bu veciz tespit.

Günümüze kadar siyasetlerini ya Amerikan, ya Rus, yada İslam’ı asli menbaasından uzaklaştıran Arap emperyalizmin, kucağında yeşerip, filizlenip ve boy göstermesi ile yapan siyasal figuranları ile

Binlerce yıllık Türk Devlet geleneğinin onurunu ve gururunu ve yine tüm insanlığa, rahmet, mağfiret, hidayet ve adalet yayan İslamın ahlak ve faziletini referans alarak, Türk Milletinin bağrında yeşermiş ve filizlenmiş olan Ülkücü Hareketin asla kıyası mümkün olmayacak bir hak teslimi olarak bu milletin aslında vicdan karasıdır.

Emperyalist Rus yayılmacılığına karşı çıktığı ve o günde ülkesinin ve milletinin yanında duruş sergilediği için Faşist muamelesi gören,

Anti Amerikan, anti liberal, anti kapitalist, anti sömürgeci fikir ve zihni alt yapısı ile ülkemizde , Türk dünyasında ve mazlumların çoğrafyalarında; Amerikan emperyalizmine karşı savaş açtığında, ırkçı,kafatasçı, katil muamelesi görerek üzerinden silindirler geçmesine reva darbelere ihtilallere maruz kalan,

Bizce İslamın dünyevi zevkler ve ihtiraslar ışığında yaşanması endişesinden ziyade, İslamın asli menbasından beslenerek yayılması gibi bir endişeye sahip olmasına rağmen, siyasal islamın Arap kuklaları tarafından dinsizlikle, inançsızlıkla suçlanabilen inanç ve ideal abidesi bir harekete yapılan haksızlıkların, vefasızlıkların, hainliklerin sembolüdür aslında İlber hocanın veciz sözü

Velhasıl Ülkücü Hareket, renk cümbüşüne dönüşmüş bir çok izimin ve emperyal zihniyetin ne kuklası, ne oyuncağı nede figüranı olmamış, temsil ettiği milletini ve üzerinde yaşamanın onurunu ve gururunu taşıdığı devletinin ve milletinin vebaline dönüşebilecek yüz ve vicdan karalığı olmayan tek siyasal harekettir.

Bakmayın günümüzdeki sağdan ve soldan bazı sıyasal hareketlerin aritmetik sayı ortalamaları ile caka satmalarına, fikri ve vicdanı hür, aklı ve iradesi asla ipotek altına alınmamış bir milletin tek ve yegane temsilcisidir aslında Ülkücü Hareket.

Belki günümüzde akli ve zihni kıt bazı furyalar tarafından dünkü duruşuyla bu günkü duruşu arasında bir kıyas basiretsizliği, çelişkisi ile sorgulanma garabetine maruz kalması da emperyal zihniyetlerin fikri, zihni ve organik kuşatmasın son örneğidir aslında

Aslında Ülkücü Türk Milliyetçileri kuruluşundan, günümüze kadar Ülke ve Millet menfaatleri adına onurlu ve vakarlı bir duruş sergilese de ve bu gün bu duruşun devamlılığını sağlasa da bu onur ve vakardan nasiplenememiş olanların saldırısından başka bir şey değildir.

Dün kominizimle, faşizimle, yeşil ve kızıl emperyalizimle fikri, zihni ve fiziki mücadelesini yaparken de duruşu Milletin ve Devletin ali menfaatleri, bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü,ekonomik ve sosyal refahı ve mutluluğu adınaydı.

Son demde Ülkenin sosyal, siyasal, ekonomik, demografik ve askeri tehdit ve şantajlara maruz kalmasına karşı Ülke ve Millet iradesini temsil eden siyasal iradeye destek olmasının tek gerekçesi de yine ülkenin ali menfaat ve çıkarlarından başka bir şey değildir.

Evet belki günümüzdeki bazı müstevliler dün Ülkücü hareketin haklı olarak tepkilerine,öfkelerine ,suçlamalarına maruz kalmışlar mıdır, kalmışlardır, bunların bu gün temsil ettikleri misyon ve vizyonda Ülkücü Hareketin dünden bu güne haklılığının ve onurlu,gururlu duruşunun bir sonucu değil midir.?

Şayet bazı millet müstevlileri Ülkücü hareketin dünden bugüne duruşunu sorgulamadan önce kendi vicdanını günümüze kadar ki siyasal tercihleri noktasında öncelikle sorgulaması gerekmekte midir.?

Sahi yıllarca Amerikan emperyalizminin Pkk, deaş,feto vb gibi yerel ve bölgesel taşeron örgütlerine Ülkücü hareket dikkat çekerken, okyanus ötesi tehlikeye, etnik ve mezhebi fitneye parmak basarken de sizler Ülkücü hareketi faşist,ırkçı, terörist,katil,dinsiz nitelendirmiyor muydunuz.?

Sahi Rus emperyalizminin yerli ve bölgesel taşeronları dev-sol, dev-genç,dhkpc, tikko gibi uşak örgütlele göğüz gügüse vatan ve millet müdafaası yapan ülkücü harekete sizler o dönemde faşist,ırkçı, terörist,katil,kontür gerilla muamelesini reva görmüyor muydunuz.?

Sahi, sizler dün açılım, çözüm süreci, akil adamlar, oslo görüşmeleri, kandil-imralı toplantıları, Dolmabahçe görüşme politikalarını ihanetle eşdeğer tutan ülkücüleri insafsızca, ahlaksızca sorgulayıp megri megri türküsüne eşlik etmiyor muydunuz.

Demokratikleşme paketleri aldatmasına dikkat çeken Ülkücülere inat, habur gösterilerini izleyip, nevruzda katil ve kafir öcalanın mektubunu dinlemiyormuydunuz,

Türk bayrakları ve Tc tabelaları indirilirken, değiştirilirken, pkk ulu orta şehir sokaklarında, yol ve kimlik kontrolleri yapıp, gencecik fidanlarımızı ailelerinin yanında infaz ederken, 700’ ün üzerinde şehidimize mal olacak hendekleri kazarken, devletin resmi kurumlarına Kürtçe tabelaları asarken, çeşitli askeri operasyonlarla Türk Askeri itibarsızlaştırılırken, Barzani ve Salim Müslim alçağı, haini ağırlanırken, devlet birçok güzide kurumu ile Feto hainliğinin insafına terk edilirken

Bütün bu olanları devletin ve milletin ali menfaatleri, bölünmez bütünlüğü adına o gün ihanetle suçlayıp, bu günde o ihanet süreçlerinin tamamen ortadan kalkmasını, müsebbiplerinin ağır bedeller ödemesini, devlete ve millete yol açtığı tahribatın, tedavi ve rehabilite edilmesini sağlayarak Son Türk Devletini fabrika ayarlarına geri yükleyen

İç ve dış tehditlere karşı kararlı, bağımsız ve cesur Devlet vurgusunu yine yeniden ikame edebilmek için, kızılcık şerbetini içerek, kol kırılır yen içinde kalır misali devlet ve millet menfaatleri adına haklı ve onurlu duruşunu sergilemeye dün olduğu gibi bu günde devam eden Ülkücü Hareketi sorgulamaya kimin hakkı ve haddi olabilir.

Hala daha ufak ufak mırıldanışları duyar gibiyiz; iyide bu söylediklerinizi ülke maliyetine dönüştürenler destekleniyor cinsinden homurtuları bırakın beyler; Desteklenen nevi şahsına münhasır ölümlü fani biçare nefisler ve kullar değil

Ülkücüler tarafından kuruluşundan günümüze kadar,her dönem kendi siyasi menfaatlerini hiçe sayarak,riske ederek, her daim desteklenen Millettir, Devlettir ve Türk Milletinin ve Devletinin iradesidir, günümüze haiz Türk Devletinin İstiklal ve İstikbal mücadelesidir.

Hala daha bunu anlayamamış olmanız, dünden bugüne gerek Amerikan gerek Rus gerek ise Arap emperyalizmin kuklalarında ki değişimi ve dönüşümü algılayamamış olmanız, üstüne hala daha dünden bugüne

Devlet ve Menfaatleri adına duruş sergilediği için bu tür siyasal emperyal artıklar ve satılık kalemşörler tarafından, sorgulanan Ülkücü Hareketi anlamak ve hak vermek, sorgulamamakta eşyanın tabiatına aykırılıktır, cehalettir, gafletten ibarettir

Unutmayınız ki; Ülkücüler Türk Milletinin ve Devletinin bir vicdan karası ve yarası olmayarak;

“SİSTEMİN TARİHE DÜŞTÜGÜ ANEKTOD DEGİL... TÜRK TARİHİNE DAMGA VURAN... BİR DİP NOTTUR.!”

selam-saygı-dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyfi Yıldırırm 2020-06-07 11:51:04

Merhaba. Yazınızı hocanın sözü üzerine konumlandırmışsınız. Lakin hocanın böyle bir sözü söyleme imkan ve ihtimali yok. [email protected] adresine bunu doğrulayan bilgi gönderme imkanınız var mı?