Kimi Amerikancı, Nato'cu kimi Rockfeller'ci kimi Rothschild'ci kimi kel aynak vari hala Maocu, Stalinci, oldu da ne hikmetse maalesef MİLLİ olamadılar.!

Dünya kıyamet provası yaşarken bu ırki ve fikri devşirmeler hala daha kendilerine güç ve koltuk ikame edenlerin taşeronluğu ile dünyayı yaşanmaz hale getirenlerin savunuculuğunu yapanlar Milliliğinin ve Bağımsızlığının önündeki yegane engellerdir.

Bugün ülkemizin İstiklal ve İstikbali adına Milli sözü, duruşu olamayanlar, artık geleceğimizin belirleyicisi ve temsilcisi de olamayacaklardır.

Artık İstiklal ve İstikbalimiz aydınlık yarınlarımızın sorumlu belirleyicileri olabilecek;

İslam ahlak ve fazileti ile yücelmiş, Türklük gurur ve şuuru ile bilinçlenmiş, bir eli ilimde, fende, teknolojide, bir eli Kuran’da sünnette olabilen.!

Bir ayağı dünden bugüne varlık sebebi mazisinde, bir ayağı inanç ve idealizmi gereği istikbalde olabilecek.!

Aklın ve bilimin rehberliğinde; Okuyan, araştıran, tartışan neye niçin inanması gerektiğini sorgulayan,

İnançlı ve idealist bir neslin sosyal, ekonomik, siyasal ve ahlaki şahsiyeti ve sembolü olabilecek

Gaza ve cihad şuuru ile donanmış, iman ile yoğrulmuş, ilim deryasında ete ve kemiğe bürünmüş Müslüman Türk Milletini tam bağımsız lider ülke Türkiye idealine ulaştırabilecek Türk Gençliğinin yetişebilmesine vesile olabilmesi dileklerimle…

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu ve mübarek olsun ve Cenab-ı ALLAH; Bu Milli günümüzün tüm Türk Dünyasının Gençlik Olimpiyatları olarak her yıl farklı bir Türk ülkesinde kutlamalara dönüştürecek TURAN idealimizi Ülkücü Harekete ve Türk Milletine nasip etsin inşallah…

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.!

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.