MHP deki kurultay süreci ile ilgili hukuki ve siyasi hamle ve uygulamaları,söylev ve demeçleri belli bir süredir takip ediyoruz , kamuoyu olarak.
Ülkücülerin ve Ülkenin kaderi açısından önemli olan bü serec ; MHP ye oy verenleri ve yine sadece ülkücüleri ilgilendirmesi gerekirken ,maalesefki ülkücülerin dışında bir çok kesim traji komik bir haleti ruh ve söylemler ile indirip kaldırıyor.
Siyasetin birezilya pembe dizileri aratıcak bir ilkesizlik, ahlaksızlık vari çarpık ilişkiler ağı ile yapıldığı ülkemizde MHP nin kongre süreci ile ilgili harici müdahale ve yorumların bu dizilerin artistlerinden ve olaylarından başka bir şey değildir.
Şahsi ve Siyasi emellerini, hırslarını bir hesaplaşma disiplini ile yapmaya çalışan bazı siyasi ve dini gurupların söz konusu MHP ve Kurultayı üzerinden aslında kendi emellerini dizayn etmeye çalıştıkları ; birezilya pembe dizisi seneryoları kadar aşikardır.
-Birileri yıllardır sağladıkları iktidarı devam ettirebilmek için,
-Birileri yıllarca birlikte iktidarı paylaştıkları gücü tekrar ele geçirebilmek için,
-Birileri yıllardır hoyratça sağladıkları ve harcadıları sosyal ve ekonomik gücün
diyetini vermemek, hesabından kurtulmak için,
-Birileri uluslararası üstlenmiş oldukları vizyon ve misyon gereği sorumlulukları
için.
-Birileri İktidarı ne pahasına olursa olsun iktidardan indirmek için,
-Birileri Cumhurbaşkanına ve yakın efradına siyasi ve hukuki ağır bedeller
ödetmek için.
-Birileri MHP yi kongre süreci ile dizayn etmeye çalışan bu birezil aktörlerin kendilerine sağladıkları,makamları,kalemleri,ekranları,sütunları,şan,şöhret ve paraları muhafaza edebilmek için….
Bu süreci yönetmekte, provoke etmekte, maniple etmekte, kaşımakta,tartışmak ta ve sorgulamaktadır.
Muhterem Ülküdaşlarım ve gönül dostlarım
-Milliyetçi Hareket Partisinin bu kurultay sürecine harici olarak müdahale
edilmekte ve hareket ülkücü iradenin dışında dizeyn edilmeye çalışılmaktadır.
Aslında her iki kesimden bu guruhun amacı üzüm yemektir lakin bu kez bağcıyı döverek üstelik.
Aslında ülkücüler onlar için pekte müteber olmayan, dikkat edilmesi, öne çıkmaması, engellenmesi, büyümemesi velhasıl haddini ve hududunu bilmesi gerekenlerdir.
Aslında ülkücüler onların bazıları için kan emen,bazıları için kandan beslenen, bazıları için dinsiz, bazıları için faşist, bazıları için katil, bazıları için teröristtir.
Aslında onlar için ülkücüler; fikri ve ırki sapkın zihniyetle bile kol kola girilebilecek bir tehlikedir.
Şimdi soruyoruz bu brezilya dizilerinin artist ve aktörlerine
Ne olduda Mhp sevginiz ve ilginiz kabardı .
Ne oldu da MHP , kongresi, mevcut yönetimi ve muhalfetle sembolleşen bazı isimlere olan aşkınız depreşti.
Çokmu umrunuzda sanki MHP nin varlığı, yükselişi ve muktedirliği.
İktidarda fikrinden, zihniyetinden nemalanıp mensubu olan ülkücülere kıymet yüklemeyen, hakkını elinden alan, devlet kadamelerinde bedel öteten sizler değilmiydiniz.
İktidara ortak olduğunuz da iktidarın devamını sağlamak için ülkücülerin yüz karaları zevatlara ait kasetleri ,ahlaksızca organize ederken de ülkücüleri bu kadar çokmu seviyordunuz.
Her iki kesim olarak sizlerin Ülkücüleri okadar da önemsemediğinizi, hatta hiçte sevmediğinizi rahatlıkla söyleyebiliriz.
Bi kesiminiz siyasi emellerini ve iktidarını devam ettirmek, kendisine biçilen misyon ve sorumluluk gereği başkanlık sistemi ve anayasa reformuna zemin hazırlayacak ülkücüleri mevcut konjüktürdeki seviyesine mahkum ve mecbur kılarak mevcut yönetimin devamını sağlamak.
Bi kesiminizde merek yansında sıçanlara kalmasın vari iktidarı koltuktan edebilecek aritmatiğe sahip MHP yi once ele geçirip sonra emeline ulaşıp akabinde bertaraf etmek olduğunuz brezilya dizilerindeki rollere eşdeğerdir ve aşikardır.
Muhterem Ülküdaşlarım ve Gönül Dostlarım;
Milliyetçi hareket partisinin kurultay süreci ile ilgili yapılmaya çalışanları sağlıklı değerlendirmek ve tahil etmek durumundayız.
Süreci maniple etmeye çalışan yukarıda işaret etmeye çalıştığımız kesimlerin ayak oyunları ve ajitasyonları karşısında da tutarlı olmak zorundayız.
Şahsi ve siyasi iktidarlarını ve mevcudiyetlerini MHP nin başarısı ve başarısızlığı üzerine endeksleyerek mevcut yönetim ve muhalefetteki bazı isimler üzerinden MHP yi dizayn etmeye çalışanlara ve onlara alet olanlara karşı onurlu ve omurgalı duruşu sergilemek zorundayız.
Lakin suç bizi bu belirsiz, kaos ve kargaşa halimizden bile nemalanmaya çalışan siyasi ahlaksızlarda değil.
Suç , mevcudiyetlerini ve siyasi ikballerini benimsemedikleri, hiçde takdir etmedikleri farklı bir siyasi partinin varlıkla yokluk arasındaki mücadelesinden nasiplenmeye çalışan siyasi sülüklerde de değil.
Suç siyaseti ilkeli,idealist,adaletli, ve millet iradesi ile yapmayıp farklı siyasi hareketlerin başarısızlığı üzerinden güç ve kudret elde eden siyasi mavracılarda da değil.
Suç bizde.! Biz ülkücülerde kıymetli ülküdaşlarım.
Kuruluşundan günümüze kadar Ülkücülerin Devletine ve Milletine karşı beslediği koşulsuz sadakat, sorgusuz bağlılık ,kayıtsız ve şartsız sevginin bedeli bu olsa gerek.
Hep kullandılar bu hasletlerimizi, hep sömürdüler bu değerlerimizi, bazen uğruna öldüğümüz devlet kullandı, bazen sevgisinde ömür tükettiğimiz millet kullandı,
Bazen devlet adına devleti sirküle eden güçlere alet olduk, bazen bu güçleri sevk ve idare eden arka plandaki odaklara figuran olduk.
Bazen engellenerek, bazen poh pohlanarak, emme basma tulumbası gibi ihtiyaç oranında kullanıldık.
Ne tamamen bitmemiz işlerine geldi ne de sınırları zorlayacak yükselişimiz.!
Sevmediler, benimsemediler, kabullenemediler bu hesapsızlığı, samimiyeti ve sadakati hazmedemediler.
Bunlar tanıyamadaklarının, hissedemediklerinin, tadamadıklarının düşmanlarıdır ancak
Bunlar ve zihniyetleri sadece kullandılar. 40 larda da 70 lerde de 80 senlerde de 2000 lerde de, ve nitekim haziranda da kasımda da kullandılar.
Her kullanış sonrası lakin doymadılar ve ülkücüleri anlamadılar.
Ülkesinin ateş cemberi sürecinde bir ülkücünün ülkesi ve millet için kendini bile feda edebileceği feragati, özveriyi, anlamalarına,yaşamalarına,sonuçlarının kendi payelerine yazılmasına ragmen hala daha doymadılar
Hunharca,alçakca,ahlaksızca hala daha kullanmaya çalışıyorlar.
Kıymetli Ülküdaşlarım ve Gönül Dostlarım;
Söz konusu kurultay ile ilgili işletilmeye çalışılan süreci hassasiyetle ele almamız,sürece samimiyet eşliğinde dahil olmamız, kullananlara ve kullanılanlara meze ve oyuncak olmaktansa kendi değerlerimiz ve dinamizimiz ile hareket edenlerle birlik ve beraberlikten başka bir alternatifimiz olmayıp bu oyunu bu kez bozmamız ve Ülkücü Hareketin kendi iradesi ile idare edilmesini tesis etmemiz lazım vesselam.
selam-saygı-dua.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.