Palandöken’e sevindiren atama

Palandöken Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Birimi’ne genç nesil gazeteciliğin örnek isimlerinden biri olan Mahmut Akdağ atandı.

admin
admin
25 Aralık 2019 Çarşamba 20:15
Palandöken’e sevindiren atama

Geçtiğimiz dönem yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren ve Palandöken Belediyesi’ne değer katan Gazeteci Tahir Çolak’tan sonra yine mesleğini özverili bir şekilde icra eden Mahmut Akdağ bu göreve getirildi.

Genç Gazeteci Mahmut Akdağ, tecrübesi ve usta kalemiyle bundan böyle Palandöken Belediyesi için seferber olacak.

Avukat Muhammet Sunar’ın Palandöken Belediye Başkanı seçilmesinin ardından oluşturduğu yeni ekibin parçası olan Gazeteci Akdağ, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde işbaşı yaptı.

Mahmut Akdağ’ın atandığı yeni görev, meslektaşları tarafından sevinçle karşılanırken, Akdağ’a sosyal medyada adeta tebrik ve kutlama mesajları yağdı.

MAHMUT AKDAĞ KİMDİR?

Mahmut Akdağ, gazetecilik mesleğine 2001 yılında Erzurum Gazetesi’nde başladı. Uzun yıllar bu kurumda görev yapan Akdağ, daha sonra sırasıyla Yenihaberci, Milletin Sesi ve Günebakış gazetelerinin edötoryal kadrolarında bulundu.

Yanı sıra internet yayıncılığı faaliyetlerinde de bulunan Mahmut Akdağ, mesleki kariyeri boyunca çeşitli meslek örgütlerinden sayısız ödül aldı.

Halen Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Yönetim Kurulu Üyesi olan Mahmut Akdağ, gündemin nabzını tuttuğu köşe yazıları ve yorumcu olarak katıldığı televizyon programlarıyla da tanınıyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.