İşte Ağustos Fırfırik’i

Erzurum’da yayınlanan Fırfırik Mizah Dergisi’nin Ağustos sayısı çıktı.

admin
admin
22 Ağustos 2019 Perşembe 12:36
İşte Ağustos Fırfırik’i

Vedat Refayeli’nin sahipliğini, Selahattin Şener’in de yayın yönetmenliğini yaptığı Fırfırik, bu yeni sayısında da Erzurum’un genel sorunlarını ironik şekilde ele aldı.

Bir süreden beridir şehrin gündeminde yeralan uçak sayısı ve bilet fiyatlarını konusunu kapağında işleyen Fırfırik, olaya farklı bir gözle baktı. Siyaset, magazin ve esnaf konularının da yeraldığı Ağustos sayısında TFF 1.ligde Erzurum’u temsil eden BB Erzurumspor’un son durumu da Fırfırik’de işlendi.

Bölge gazetesi PUSULA’nın okuyucularına ücretsiz ek olarak dağıtılan Fırfırik’de Farfaruk abiden bumbalar ve Baldodak Heyro köşeleri de yârini aldı. 10 liradan satılan Mizah Gazetesi Fırfırik, sadece yurt içinde değil yurt dışında da okuyucusu olan bir dergi olarak dikkat çekiyor.

İşte Fıfırik’in bu sayısında yeralan esprilerden bir bölüm.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.