GAZETECİLER KONFEDERASYONU ERZURUM’DA TOPLANIYOR

Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Erzurum’da toplanıyor.

11 Mart 2015 Çarşamba 14:00
GAZETECİLER KONFEDERASYONU ERZURUM’DA TOPLANIYOR
Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Erzurum’da toplanıyor. 

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu, Doğu Anadolu Gazetecileri Federasyonu, Ege Gazeteciler Federasyonu,Güney Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu, Marmara Gazeteciler Federasyonu ve Medya İhtisas Gazeteci Dernekleri Federasyonlarının bir araya gelerek güç birliği yaptıkları Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Erzurum’un kurtuluş bayramı yıldönümünde Türkiye’nin Kış Başkenti Erzurum’da toplanıyor.

Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, “Gazeteciler Konfederasyonu olarak Türkiye’nin bütün bölgelerinde Başkanlar Kurulunu toplayarak gazetecilerin sorunlarını tartışıyor ve çözüm önerileri getiriyoruz öte yandan da Türkiye’de ‘Barış Dili’ni kullanmayı amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda İlk toplantımızı Siirt’te, ikincisini Edirne’de yaptık. Şimdi de Erzurum’da Yönetim Kurulumuzu topluyoruz. Burada da Anadolu Basının sorunlarını konuşacağız.” Dedi.

Gazeteciler Konfederasyonu Gene Başkan Vekili Feridun Fazıl Özsoy da, “Türkiye’nin önemli kış turizm merkezi Erzurum’da Gazeteciler Konfederasyonun Yönetim Kurulunu ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Erzurum 12 Mart 1918’de Ermeni çetelerinden kurtarıldı. Ermenilerin asılsız soykırım iddialarıyla dünyayı ayağa kaldırmayı planladıkları 2015 yılında Ermenilerin büyük zulüm yaptıkları Doğu Anadolu’da Türkiye’nin gazetecilerini toplayarak dünyaya diyoruz ki; önyargılı, tek taraflı bilgilendirmeyle kalmayın. Gelin burada toplu mezarları ve Ermeni zulmünün kalıntılarını görün. Arşivleri inceleyin ve tarihi yargılamayın. Bırakın tarihi tarihçiler değerlendirsin ve karar versinler.” Dedi.

Gazeteciler Konfederasyonunun Yönetim Kurulu Toplantısına bölge illeri ile birlikte Ankara,İstanbul, Bursa, Konya, Antalya, Trabzon, Hatay, Mardin, Bilecik, Yozgat, Urfa, Osmaniye, Aydın, Edirne, Ağrı, Siirt, Giresun, Ordu, Malatya, Elazığ, Bayburt, Bingöl, Muş, Artvin illeri katılıyor.

Editör

Son Güncelleme: 11.03.2015 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.