GAZETECİLER ESERLERİNİ YARIŞTIRACAK

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Gazetecilik Başarı Ödül Yarışması düzenledi.

12 Ekim 2014 Pazar 15:56
GAZETECİLER ESERLERİNİ YARIŞTIRACAK
DAGC Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, ödülün, halkın bilgi edinme hakkının kullanılmasının yaygınlaştırılması ve mesleğin güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlendiği, Erzurum ve bölge illerinde yerel- yaygın basın kuruluşlarında çalışan gazetecilerin çalışmalarının değerlendirilmesi ve mesleğe yönelen gençlerin özendirilmesi hedeflendiği ifade edildi.

Yerel ve yaygın gazetelerde, radyo ve televizyonlar ile internet sitelerinde çalışan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti üyesi veya üyesi olmayan tüm gazetecilere açık olan yarışma, Haber , Fotoğraf , Sayfa düzeni , Röportaj , Araştırma-inceleme, Spor haberi, Spor fotoğrafı, Haber Programcılığı-Belgesel(Radyo-TV), TV Görüntü, TV haber ve İnternet haberciliği dallarında yapılacak. İletişim Fakültesi öğrencileri ve mesleğe yeni başlamış basın çalışanları içinde özendirme ödülü verilecek. Bir gazetecinin en çok 2 dalda katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi 22 Ekim olarak belirtildi.

Yarışma jürisi, DAGC özel ödülleri ve ödül töreniyle ilgili daha sonra açıklama yapılacağı belirtildi. 

Editör

Son Güncelleme: 12.10.2014 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.