GAZETECİ ŞERAFETTİN YILMAZOĞLU VEFAT ETTİ

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti ve Erzurum Matbaacılar Odası eski Başkanı Şerafettin Yılmazoğlu dün İstanbul’da vefat etti.

SALİH YILDIRIM
SALİH YILDIRIM
09 Ocak 2017 Pazartesi 12:45
GAZETECİ ŞERAFETTİN YILMAZOĞLU VEFAT ETTİ
Erzurumlu Gazeteci ve Siyasetçilerden, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanlarından ve eski Aziziye Gazetesinin sahibi, Basın Şeref Kartı Hamili Gazeteci Şerafettin Yılmazoğlu hayatını kaybetti.
İstanbul’da yaklaşık 1 aydır tedavi gören Gazeteci Şerafettin Yılmazoğlu’nun cenazesinin yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Erzurum'da toprağa verileceği açıklandı.
ŞERAFETTİN YILMAZOĞLU KİMDİR
Şerafettin Yılmazoğlu, 3 Aralık 1937 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. Uzun yıllar Aziziye Gazetesinin imtiyaz sahipliğini yapan Gazeteci Şerafettin Yılmazoğlu, Erzurum Gazeteciler Cemiyetinin başkanlığını da yaptı.
Erzurum medyasının duayeni ve değerli iş adamı Şerafettin Yılmazoğlu, Basın Şeref Kartı Hamiliydi. Erzurum Belediyesi meclis üyeliği de yapan Gazeteci Şerafettin Yılmazoğlu, siyasetin de sevilen simalarındandı
Gazeteci Şerafettin Yılmazoğlu, Neşe, Cavit, Hakan ve Yüce isimli dört çocuk 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.