Gazeteci Bindesen’e yeni görev

Gazeteci Yazar Esat Bindesen Küresel Gazeteciler Konseyi Erzurum İl Temsilciğine atandı.

admin
admin
18 Nisan 2020 Cumartesi 17:50
Gazeteci Bindesen’e yeni görev

Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü görevini yıllarca sürdüren Gazeteci Yazar Esat Bindesen Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilciliğine atandı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Erzurum Olay Gazetesi’nin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olan Gazeteci Yazar Esat Bindesen, DOĞUTÜRK Medya'nın yazarları arasında yer alıyor ve uydudan yayın yapan Kardelen TV’de program yapımcısı olarakta görev yapıyor.

81 ilde teşkilatlanmasını tamamlayan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Türkiye, Orta Asya, Kafkaslar, Balkanlar ve Ortadoğu öncelikli olmak kaydıyla, tüm ülkelerde gazetecilerin mesleki, sosyal ve kültürel değerlerini arttırıcı, kaynaşma ve dayanışmayı geliştirici önlemler alınmasını sağlamak üzere çalışmalar yapmak amacı ile kuruldu.

Başkanlığını Gazeteci Mehmet Ali Dim’in yaptığı Konseyin yönetim Kurulu üyeleri ve İl temsilcileri kamuoyunda tanınan gazetecilerden oluşuyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.