ERKHABER GAZETESİ YAYINDA

Erzurum'da internet haberciliğinde 2012 yılından bu yana adından sıkça bahsettiren, birbirinden çarpıcı özel haberleri ve yorumlarıyla kentte gündem oluşturma başarısı gösteren ERKHABER, aylık haber dergisinden sonra haftalık olarak yayınlanacak olan ERKHABER Gazetesi'ni de Erzurum basın hayatına kazandırdı.

29 Ekim 2015 Perşembe 09:24
ERKHABER GAZETESİ YAYINDA
Erzurum'da internet haberciliğinde 2012 yılından bu yana adından sıkça bahsettiren, birbirinden çarpıcı özel haberleri ve yorumlarıyla kentte gündem oluşturma başarısı gösteren ERKHABER, aylık haber dergisinden sonra haftalık olarak yayınlanacak olan ERKHABER Gazetesi'ni de Erzurum basın hayatına kazandırdı. ERKHABER Gazetesi, tam 100 bin adet basılan ilk sayısıyla Erzurum basınına yeni bir soluk getirdi... 

İlk sayısını "terör olayları"na ayıran ve PKK terörünün hem Erzurum'a hem de Güney ilçelerine verdiği zararları konu alan çarpıcı haber dosyalarına ayıran ERKHABER Gazetesi, 100 bin adet basıldı. Son derece teknolojik sistemlerle donatılan Zafer Ofset Baskı Tesisleri'nde sadece bir gecede basılan ERKHABER Gazetesi, Erzurum merkez ve tüm ilçelerde ücretsiz olarak dağıtıldı...

Erzurum'un deneyimli gazetecileri Orkun Çizmeli, Sinan Özçaylak ve Levent Akpınar yönetiminde hazırlanan ERKHABER Gazetesi, bundan böyle her hafta Pazartesi günleri piyasalarda olacak. ERKHABER'in internet haberciliğinde ve aylık haber dergiciliğinde Erzurum'a farklı bir soluk getirdiğine dikkat çeken ERKHABER Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Özçaylak, "İnternet ve dergicilikten sonra haftalık bir gazeteyle de okuyucularımızın huzuruna çıktık. Erzurum baskın hayatına renk getirmek adına yatırımlarımıza devam ediyoruz. Uzun süredir hazırlığını yaptığımız ERKHABER Gazetesi'ni, ulaşılması çok zor olan baskı adetiyle, tamı tamına 100 bin baskıyla yayın hayatına sokmuş olmanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Gazetemizin ilk sayısının gitmediği yer hemen hemen kalmadı. Gazetemizde, internet sitelerimiz ve haber dergimiz gibi, cesur, özgür ve özel haberlerle, kentte gündem oluşturacak haber dosyalarıyla dolu olacak" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 29.10.2015 09:25
Anahtar Kelimeler:
ErzurumErk Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.