EGC GÖREV DAĞILIMINI YAPTI

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi, ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

24 Aralık 2014 Çarşamba 14:52
EGC GÖREV DAĞILIMINI YAPTI
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin hafta sonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda ipi göğüsleyen Selahattin Şener, ilk Yönetim Kurulu toplantısını yaptı.

Tebrizkapı Kültür ve Sanat Çarşısı’nda bir araya gelen Erzurum Gazeteciler Cemiyeti yöetimi, kongrenin değerlendirmesini yaparak, önümüzdeki günlerde yapılacak olan faaliyetlerin programını da çıkardı. Gazetecilere yönelik olarak yürütülecek çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, görev dağılımı da yapıldı.

YENİ YÖNETİM KURULU’NDA GÖREV DAĞILIMI

EGC’nin Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı da yapıldı. Vedat Refayeli, Metin Barlak ve Samet Özünal başkan yardımcılığı görevine getirilirken, EGC Genel Sekreteri ise, Recai Uygur oldu.

EGC’nin Medya Sorumlusu Mesut Gülrek olurken, Necdet Çakır da, siyasi ilişkiler yöneticiliğine getirildi. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin Araştırma-Geliştirme ve Halkla İlişkiler koordinasyonunu ise, Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Akdağ ve Fatma Feyzioğlu üstlendi.

ŞENER: CAMİAMIZIN SESİ OLACAĞIZ

Güçlü ve sesini duyuran bir cemiyetle devralınan bayrağı daha yükseğe taşıma gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selahattin Şener, genç ve dinamik bir kadroyla daha yapıcı olacaklarını söyledi. Başkan Şener, “Bu bir hizmet yarışıdır. Büyük bir teveccühle devraldığımız cemiyetimizi, ismine layık bir şekilde yönetecek ve camiamızı layıkıyla temsil noktasında elimizden geleni yapacağız. Bütün meslektaşlarımızın sorunlarını kendi meselemiz olarak görüp, çözümü için azami çaba göstereceğiz. Bizleri bu göreve layık gören tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 24.12.2014 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.