EGC BASIN ÇALIŞANLARINI KAPLICADA BULUŞTURDU

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC), basın çalışanlarını Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri’nde bir araya getirdi.

12 Nisan 2015 Pazar 14:58
EGC BASIN ÇALIŞANLARINI KAPLICADA BULUŞTURDU
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC), basın çalışanlarını Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri’nde bir araya getirdi. Gazeteciler, aile kabinlerinden saunaya, Türk ve Fin hamamlarından konaklama imkanlarına varıncaya kadar tam donanıma sahip tesislerde önce kaplıca keyfi yaptı, ardından Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’la akşam yemeğinde bir araya geldi. 

Son zamanlarda yapılan tanıtım çalışmalarıyla Türkiye’nin sayılı termal turizm merkezleri arasında anılmaya başlayan Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti organizasyonuyla hafta sonunda Erzurumlu gazetecileri ağırladı. Erzurum’daki yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilci ve çalışanlarının büyük ilgi gösterdiği programda, gazeteciler önce kaplıcalarda stres attı, ardından Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’la akşam yemeği yedi.

BAŞKAN ORHAN: DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, termal tesisler hakkında bilgiler aktardığı basın çalışanlarının sorularını da yanıtladı. Özellikle kentsel dönüşüm alanında Aziziye’nin büyük bir değişim ve gelişim sürecinin eşiğinde olduğunu anlatan Başkan Orhan, 380 konutluk kentsel dönüşüm projesinde temel atma aşamasına gelindiğini kaydetti. Başkan Orhan, “Konutlarımızın bir kısmını, mülklerini kamulaştırdığımız vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Geriye kalan büyük bir kısmını da, stok olarak kullanacak ve yine kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında değerlendireceğiz” diye konuştu.

Aziziye Belediye Başkanı Orhan, ayrıca bu yıl Dadaşkent için birçok projenin hayata geçirileceğinin altını çizerek, “Dadaşkent için tasarladığımız Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi projelerimizi bu yıl tamamlamış ve halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

BAŞKAN ORHAN’A EGC’DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Sohbet ortamında geçen akşam yemeğinin sonunda Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti adına bir teşekkür plaketi sunuldu.

EGC Başkan Yardımcısı Samet Özünal, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti ve basın camiasına gösterdiği yakın ilgi ve alakadan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Erzurum Gazeteciler Cemiyeti olarak, bizler de Erzurum basın camiası adına Aziziye Belediye Başkanı Sayın Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Gecenin sonunda gazeteciler hep birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

Editör

Son Güncelleme: 12.04.2015 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.