DAGC’DEN HASTANEDE YATAN GAZETECİLER GÜNEŞ VE NEHRİ’YE ZİYARET

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) yönetimi, hastanede tedavi gören Pusula Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Sevda Güneş ve Basın Yayın ve Enformasyon Erzurum İl Müdürü Memduh Nehri’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

10 Ocak 2014 Cuma 12:36
DAGC’DEN HASTANEDE YATAN GAZETECİLER GÜNEŞ VE NEHRİ’YE ZİYARET
“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nde, DAGC yönetimi hastanede tedavi gören meslektaşlarını unutmadı. İlk olarak Şifa Hastanesinde yatan Pusula Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Sevda Güneş’i ziyaret eden DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Başkan Özsoy, “Sevgili meslektaşımıza Gazeteciler Gününde acil şifalar diliyorum. Tez vakitte iyileşip aramızda görmeyi temenni ediyorum.” dedi.

Daha sonra Yakutiye Araştırma Hastanesinde tedavi gören Basın Yayın ve Enformasyon Erzurum İl Müdürü Memduh Nehri’yi ziyaret eden DAGC yönetimi geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 10.01.2014 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.