CANLI YAYINDA AĞIZ BANTLI TERÖR PROTESTOSU

Erzurum'da yerel yayın yapan Kanal 25 Televizyonunun "Biz bize Erzurum" programına katılan katılımcılar ağızlarını bantlayarak terör olaylarını protesto etti.

08 Eylül 2015 Salı 14:57
CANLI YAYINDA AĞIZ BANTLI TERÖR PROTESTOSU
Erzurum'da yerel yayın yapan Kanal 25 Televizyonunun "Biz bize Erzurum" programına katılan katılımcılar ağızlarını bantlayarak terör olaylarını protesto etti. 
"AĞZIMIZA SİYAH BANT ÇEKEREK TERÖRÜ PROTESTO EDECEĞİZ"
Kanal 25 TV'de dün canlı yayını başlatan gazeteci Naci Ergen, yeni yayın dönemine neşeli ve güzel bir programla çıkmak istediklerini, ancak yaşanan terör olayları nedeniyle değişikliğe gittiklerini bildirdi. Naci Ergen, şunları söyledi: "Tam milli sevinci yaşarken gelen acı haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Yine bir terör saldırısı yine çok şehidimiz ve yaralı var. Son günlerde artan terör olayları Türk halkını derinden yaralıyor ve artık neşeli uyanamaz olduk. Huzursuz bir ortam olmaya başladı. Bunun sonunda yine analar, babalar ve kardeşler ağlamaya devam ediyor. Bugün stüdyodaki konuklarımızla beraber bir süre ağzımıza siyah bant çekerek terörü kınayacağız. Bizimle beraber stüdyonun görünmez kahramanları kameramanlarda bant taktı. Türkiye'nin başı sağolsun. Görev yapan askerlerimize yönelik hain terör saldırısını lanetliyorum. Dağlıca'daki menfur saldırıda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”
3 DAKİKA HİÇ KONUŞULMADI
Açıklamanın ardından Naci Ergen ile birlikte programa konuk olarak katılan Dursun Ali Akkoç ve Alper Bıyıklı ağızlarını siyah bantla kapattılar. Yaklaşık 3 dakika hiç konuşulmadı. Ardından bantlar çıkarıldı ve program başladı. 

Editör

Son Güncelleme: 08.09.2015 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.