BÜYÜK HEYECAN KARDELEN TV’DE

Erzurum’un uydu kanalı Kardelen Televizyonu artık Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un kendi evinde oynayacağı tüm maçları naklen yayınlayacak. Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, “Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a katkıda bulunmak ve şehir dışındaki Erzurumluları bu heyecana ortak etmek için canlı yayın kararı aldık” dedi.

09 Kasım 2012 Cuma 14:49
BÜYÜK HEYECAN KARDELEN TV’DE
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un son haftalardaki başarısı kente ayrı bir hava getirirken, uydu kanalı Kardelen Televizyonu da kulübün iç sahada oynayacağı tüm maçları naklen yayınlama kararı aldı.
Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmeler sonrasında gerekli izinleri alan Kardelen Televizyonu ilk olarak bu hafta Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile Sancaktepe Belediyespor’un mücadelesini naklen ekranlara getirecek.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un özellikle son haftalarda aldığı galibiyetler ile kentte ciddi bir heyecan uyandırdığını söyleyen Kardelen Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, bu heyecana katkı sağlamak için tüm imkanları seferber ettiklerini bildirdi. Özçaylak, “Başta Erzurum dışındaki hemşehrilerimizi düşünerek, futbolseverleri bu heyecana ortak etmek istedik. Stadyuma gidemeyen Erzurumlular için de bu büyük bir fırsat olacak. Yönetim kurulumuz ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor yönetiminin desteğiyle iç saha maçlarının hepsini canlı olarak yayınlayacağız. Bunun için tüm alt yapı ve teknik donanımı sağlamış durumdayız. Herkesi Kardelen Televizyonu ekranları başına bekliyoruz” diye konuştu. 
Maç öncesi ve maç sonrası yayınlarla Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un şampiyonluk mücadelesini ekranlara taşıyacak olan Kardelen TV’nin ‘receiver’lerini ayarlamayanlar için frekans bilgileri şöyle:
UYDU: TÜRKSAT 3/A
FREKANS: 11593 VERTICAL (DİKEY)
SEMBOL HIZI: 27500 SR
FEC: ¾

Editör

Son Güncelleme: 09.11.2012 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HARUN GÜNGÖR 2013-01-25 16:28:15

bu kanal neden sadece uydudan yayin yapiyor karasal yayini neden yok ve neden internet yayini yok

Avatar
misafir 2012-11-09 17:13:54

bu kanal internetten neden yayın yapmıyor ?