BİLİRDÖNMEZ ANILDI

23 Ocak 2011’de hakkın rahmetine kavuşan duayen gazeteci Durdemir Bilirdönmez rahmetle anıldı.

27 Ocak 2012 Cuma 19:38
BİLİRDÖNMEZ ANILDI
Doğu Anadolu Basın Konseyi (DABKON) tarafından yapılan açıklamada, Bilirdönmez’in Erzurum’un gazetecilik alanında mümtaz değerlerinden biri olduğu vurgulanarak, ilkeli, doğru habercilikte Bilirdönmez’in yazılı ve görsel medyada bir ufuk oluşturduğu belirtildi.

MÜMTAZ BİR DEĞER
DABKON tarafından yapılan açıklamada, “Bilirdönmez, kırmızı çizgileri olan örnek bir gazeteciydi. Erzurum ve bölgede halen görev başında bulunan onlarca gazeteciyi yetiştiren Bilirdönmez, habercilikte ilkelilik öğretisinin temsilcisiydi. Erzurum sevgi ve sevdası üzerine temellendirdiği tüm yaşamı boyunca, hayat tarzı, çalışma disiplini ve vizyonu ile camiasına örnek oldu. Gerek haber ve gerekse kitaplarıyla Erzurum için sorun değil çözüm üreten bir habercilik anlayışını hakim hale getirdi. Yunusça yaklaşımları, Mevlanaca üslubuyla Erzurum’un marka değeri olan Durdemir Bilirdönmez’i vefatının birinci yılında, saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2012 19:44
Anahtar Kelimeler:
BİLİRDÖNMEZ ANILDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.