ANADOLU BASIN BİRLİĞİ ERZURUM ŞUBE BAŞKANLIĞI’NA ÇAKIR SEÇİLDİ

Anadolu Basın Birliği Erzurum Şubesi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Kurulda oyların çoğunluğunu alan M. Musa Çakır, başkan seçildi.

admin
admin
07 Nisan 2016 Perşembe 17:11
ANADOLU BASIN BİRLİĞİ ERZURUM ŞUBE BAŞKANLIĞI’NA ÇAKIR SEÇİLDİ
Anadolu Basın Birliği Erzurum Şubesi’nin olağan genel kurulu yapıldı. Kurulda oyların çoğunluğunu alan M. Musa Çakır, başkan seçildi. 

Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Olağan Genel Kurul’da, Musa Çakır seçilerek başkan oldu.

Seçimin ardından konuşan Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı M. Musa Çakır, basın meslek ilkeleri kapsamında hareket etmeye devam edeceklerini belirterek, kendisini bu göreve layık gören üyelere teşekkür etti. Basının önemli görevler üstlendiğini aktaran Çakır, “Basın kamuoyunu bilgilendirmek için görevlendirilmiş kurumlardır. Erzurum basını olarak görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. İlimizde oluşturmuş olduğumuz birliğimizde basın mensuplarımızın çalışmalarına bir nebzede olsa moral ve motivasyon katarak birleştirici olacaktır” şeklinde konuştu. Amaçlarının zorlu koşullar altında çalışan meslektaşlarının sorunlarına çözüm bulmak olduğuna dikkat çeken Çakır, “İnşallah el birliği ile basın camiasına faydalı olacağız. Tabi ki her şey nasiptir. Bir şey nasip olmamışsa insan ağzıyla kuş tutsa, başarılı olamaz. Şayet Yüce Rabbim insanlara bir şeyi nasip ederse, iki cihan bir araya gelse önüne geçemez. Bu nedenle, bizler her zaman nasip ve kısmette inanarak yolumuza devam edeceğiz. Rabbim bizleri bu önemli yolda utandırmasın. Hepimizin gayesi ve hedefi, ilimize ve ilimizde yaşayan insanlara faydalı olabilmektir” dedi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.