Bir kere böylesine üst düzey bir oyuncu transfer edildiği için o yönetime bir kuru teşekkürü çok görmeyelim derim.

Ne yalan söyleyeyim, ahan ki Erzurum’a ilk defa bu kadar üst düzey bir oyuncu geldi. O kadar yıldır futbol yazar çizerim, böylesine fark yaratan bir oyuncu ile yeni tanışıyorum. Manchester United, Bordeaux gibi dünya markası takımlarda futbol oynamışlığı olan Obertan’dan, elbette ki Gabriel Obertan’dan bahsediyorum..

Özellikle Başakşehir maçındaki üstün oyunu ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Topa hakimiyeti, oyunu kanatlara yayışı ve ara pasları ile gönüllerde taht kuran Obertan, bana göre gelmiş geçmiş en iyi transferdir.

Maşallah, sadece maşallah diyorum..

Allah nazarlardan saklasın, 30 yaşındaki futbolcu, sahada Başakşehirli oyuncuların başını döndürdü, tribünlerde ve ekranlarda da izleyen seyircinin büyük takdirini kazandı. Baktım 1-1 biten maçtan sonra Erzurum’da herkes Obertan diyor, başka da bir şey demiyor.

İnşallah Erzurum Obertan’lı kadrosuyla ligde kalır da hem Erzurum hem de oyuncu Türkiye’de futbol gündeminde hep olur.. İyi de olur valla.

HAFTANIN KARE AS’I!

Facebook sayfasında hemen hemen hergün hayata dair güzel ve güzel olduğu kadar da ilginç fotoğraflar çekip paylaşan Nihat Kılıçoğulları’nı yakından takip ediyor ve ‘’İyi ki varsın Nihat’’ diyorum. Öyle güzel fotoğraflar paylaşıyor ki, inanıyorum ki bunlar ilgilileri tarafından bir şekilde arşivleniyor, tarihe not tutuluyordur. İşte bu fotoğraflardan biri daha. Daha doğrusu fotoğrafı ile birlikte mesajı, yine beni benden alan bir mesajdı. Erzurum Havaalanı civarında çektiği bu fotoğrafının altına öyle güzel bir mesaj yazmış ki, çok şey anlatıyordu, çok. Şöyle diyor sevgili Nihat bu fotoğrafın altındaki mesajında : Bizim karda izimiz hep oldu. Belli edemeden yürümeyi öğrenemedik! (Not: Nihatcığım sayesinde bu vesileyle Kar’da iz bırakanlar kitabının yazarı olan Sayıl abiyi (Narmanlıoğlu) da rahmetle anıyorum)

--

TUTTUĞUM BABA SÖZLER:

Olmak istediğin yerde değilsen nerde olduğunun önemi yok!

DUVARIN DİLİ:

Aşk çok yakar usta. Tüp mü taksak?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.