Son günlerde maklubeyi zıggımlanma ve pişirme ekseninde aba altından şantaj nitelikli bir dalaşma almış başını gidiyor.!

Bir kaç gün önce “Düne kadar FETÖ'cülerle aynı maklubeye kaşık sallayan dava arkadaşlarını afişe çıkışına“

Bu günlerde farklı bir eksen katmaya çalışan, eksen kaymasına ve farklı ip’lerde sallanmaya pekte mahir”e olan hanfendi…

“Belki maklubeye kaşık sallayanları bilmiyorum ama o maklubeyi pişirenleri biliyorum.!” açıklaması ile girift bilir o kadar da komik bilmecenin altına imzasını atmış.! Ve maklubeyi pişirenler için savcılığa çağrılmayı tekrar ilan etmiş.!

Sizlere acaba adalet timsali savcılarımız sormazlar mı?

Birileri maklubeye kaşık sallarken, sizin orda ne işiniz vardı, biri yer biri bakar kıyamet o zaman kopar vari o kaşık sallayanlarla kaşık salladığınız için mi deklare etmezsiniz? Yoksa suskunluğunuz irade yoksunluğundan mı? veya siyasi mahkumluğunuzdan mı? Suça ve suçluya susarak ortaklığınızdan mı acaba?

Diğeri ne ise maklubeyi yiyenlerinde ötesine geçip hadisenin mutfağında pişirenlerle birlikteliğini afişe edip, ya itirafçı kapsamına dahil olup pişmanlık indirimi peşinde misiniz…

Ya da maklubeyi pişirenlere, yiyenlere şantajla mevzilerine payende siyasetlerine ortak olmaya mı çalışıyorsunuz?

Şayet itirafçı olmayı kendinize zul sayıyorsanız savcıların davetini beklemeden git maklubeyi pişirenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulun itirafçılıkla ihanet arasındaki ipten ince kılıçtan keskin ekseninde yürü bakalım da görelim samimiyetini.!

Diye maalesef soran ne hikmetse çıkmaz.!

Velhasıl taktik, strateji, yöntem ve gündem odaklı bu maklube savaşında maklubeyi zıggımlanan ve pişiren filler dövüşür,

Ama, ne maklube pişirmiş, ne paralel terör kriterlerine takılmamış sadece devleti idare eden siyasi erkin desteklediği evlerde, yurtlarda, okullarda, inanç, ibadet ve eğitim üzere kalan, çalışan, okuyan, aldatılmış, kandırılmış inanç ve potansiyeli kullanılıp heba edilmiş Çimen’ler ise maalesef yine ezilir.!

Siz Filler.! Hala bedel ödemeyen siyasi ve ticari ayak nereye ve kime varacaksa bildiğiniz maklubeyi pişireni de, yiyeni de gidin edebinizle ya haklarında suç duyurusunda bulunun.!

Yada uhrevi ve dünyevi vebaliniz zaten arşı yeterince aşmışken çimenlerin üzerinde depreşmeyi bitirin.!

“ Firavun’un eli anaların rahmine uzanınca, Musa’yı Firavunun Saray’ına prens olarak gönderen Cenab-ı Allahı ve adaletini asla unutmayın.!

Selam-saygı-dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.