Yılbaşı tatilinin adresi "Palandöken"

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erzurum, yılbaşındaki programlarıyla Rusya, Ukrayna, Gürcistan ve Ortadoğu ülkeleri ile yurt içinden çok sayıda turisti ağırlayacak.

admin
admin
19 Aralık 2017 Salı 00:42
Yılbaşı tatilinin adresi "Palandöken"

Son yıllarda kış turizmine yapılan yatırımlarla adından söz ettiren Erzurum, dünyanın sayılı kayak pistlerini barındıran Palandöken Kayak Merkezi ile yılbaşında yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda tatilciyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerine sahip olan Erzurum, yerli ve yabancı turistler için bu yıl farklı ve zengin bir eğlence paketi hazırladı.

Meşaleli kayak ve havai fişek gösterilerinin yapılacağı Palandöken Kayak Merkezi'nde, çok sayıda sanatçı da dağda hizmet veren otellerde sahne alarak yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

Erzurum'da turistlere kayak zevkinin yanı sıra cağ kebabı, kadayıf dolması ve kesme çorbası gibi yöresel lezzetler ile birçok eğlence programı da sunulacak.

Otellerde doluluk oranının yılbaşı gecesi yüzde 100'e çıkması beklenen Palandöken'de, Rusya, Ukrayna, Gürcistan ve Ortadoğu ülkeleri ile ülke içinden çok sayıda turist şimdiden rezervasyon yaptırdı.

"HER GELEN MUTLU VE MEMNUN AYRILACAK"

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Palandöken'in insanların gönüllerince zaman geçirecekleri nadide kayak merkezlerden olduğunu söyledi.

Erzurum'un kış sporlarının yanı sıra tarihi mekanları ve yöresel lezzetleriyle de öne çıktığını ifade eden Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Burası insanların zamanlarını doya doya geçirecekleri, hiç bir şekilde mağdur edilmeyecekleri, sıkıntı çekmeyecekleri ve huzur içinde yılbaşı geçirecekleri bir mekan. Bütün misafirlerimizi yılbaşında ve kayak sezonu boyunca Erzurum'a davet ediyoruz. Gönüllerince zaman geçireceklerine inanıyorum. Onlara o imkanı da sağladık, bunun için de tüm tedbirleri aldık. Her gelen buradan mutlu ve memnun ayrılacak. Biz de misafirlerimizi mutlu olarak buradan ayrılması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz."

Sway Otel Satış Direktörü Berke Dikmen ise kentte kayak sezonunun 1 Aralık itibariyle başladığını hatırlattı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıl için kutlama programı hazırladıklarını dile getiren Dikmen, şu ifadeleri kullandı:

"Yılbaşında yapılacak bir çok aktivitemiz olacak. Biz burada yeni yıla dışarıda kar üstünde girmeyi tercih ediyoruz. Müzik, havai fişek organizasyonlarımızın yanı sıra meşaleli kayak gösterilerimiz olacak. Pistlerimizde gece 12'de misafirlerimiz kayak yapacak şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her zaman ki gibi yüz de 100 bir dolulukla yılbaşını geçirmeyi planlıyoruz. Yılbaşının son rezervasyonları yapılıyor. Şu an Rusya, Ukrayna, Gürcistan ve Ortadoğu ülkeleri ile yerli misafirler yılbaşı için rezervasyon yaptırdı."

"YENİ YIL DOLU DOLU GEÇECEK"

Polat Otel Genel Müdürü Bora Kanber de her yıl olduğu gibi bu sene de yılbaşı için yoğun rezervasyonların olduğunu anlattı.

Otellerinde doluluk oranının şu sıralar yüzde 90'a ulaştığını aktaran Kanber, şunları kaydetti:

"Görünen o ki yılbaşı dolu dolu geçecek. Yılbaşında müzik organizasyonunun yanı sıra dansöz ve yöresel halk oyunları ekibi gösterileri olacak. Misafirlerimizi burada güzel eğlenceler bekliyor. Erzurum dokusuna özgü çeşitli şovlarımız olacak. Biz misafirlerimizi eğlendirmek, güzel vakit geçirmek için hazırız, herkesi Erzurum'a bekliyoruz."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.