ÜNİVERSİTELİLER ATİYE İLE COŞTU

Ünlü şarkıcı Atiye, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen "Bahar Şenlikleri" kapsamında konser verdi.

10 Mayıs 2011 Salı 10:42
ÜNİVERSİTELİLER ATİYE İLE COŞTU
Üniversite yerleşkesindeki Gençlik ve Bilim Anıtı önünde düzenlenen konserde ilk olarak, DJ Burcu Otazca ile MC Ersin Otazca, performansını sergiledi. Öğrencileri "Apaçi" dansı ile eğlendiren Ersin Otazca, taklitler yaparak, öğrencilere güzel bir gece yaşattı.
Daha sonra sahneye çıkan Atiye de şarkılarını seslendirerek öğrencileri coşturdu. Atiye'nin şarkılarına eşlik eden Üniversite öğrencileri, sınav stresini konserle atmaya çalıştı.
Müzik yaşamına küçük yaşta başladığını ifade eden şarkıcı Atiye, "Babam darbuka çalmayı çok severdi. Annem bana hamileyken babam hep darbuka çalarmış. Bende küçüklüğümden beri darbuka çalarım. 5 yaşındayken piyano çalmaya başladım. Ardından şan dersleriyle birlikte dans etmeye başladım. Müzik ve dans hep birlikte yürüdü. İkisini de çok seviyorum. Şarkı söylemek ve dans etmek beni çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.