Üniversite öğrencileri işaret dili ile 10. Yıl Marşı'nı okudular

Erzurum’da 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebetiyle hazırlanan koreografide öğrenciler işaret diliyle 10.yıl marşını okudular.

admin
admin
11 Kasım 2018 Pazar 11:29
Üniversite öğrencileri işaret dili ile 10. Yıl Marşı'nı okudular

Atatürk Üniversitesinde eğitim alan yaklaşık 100 öğrenci 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebetiyle Havuzbaşı Kent Meydanında işaret diliyle 10. Yıl marşını okudular.

Yakutiye ve Palandöken Halk Eğitim Merkezi işaret dili öğretmeni Ülkem Gök tarafından 1 haftadır hazırlanan öğrenciler gösteri sırasında vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

İşaret dili öğretmeni Ülkem Gök, bir haftadır yoğun bir çalışma yaptıklarını ifade ederek “ Bugün 10 Kasım münasebetiyle Atatürk Üniversitesi öğrencilerimle beraber yaklaşık 90 kişi 10. Yıl marşımızı atamız için işaret dilinde çeviri yapacağız. Biz öğrencilerimizle bugüne yaklaşık bir haftadır hazırlanıyoruz” dedi.

Erzurum’un Yakutiye İlçesinde yer alan Tatbikat İlkokulunda okuyan 2. Sınıf öğrencisi Çağan Çavdar’da üniversite öğrencisi abi ve ablalarına işaret dilini öğrenerek eşlik etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.