ÜLKÜCÜLER COŞTU

Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nca düzenlenen programda sahne alan Ali Kınık, Mustafa Yıldızdoğan ve Osman Öztunç, ülkücüleri coşturdu,

11 Mayıs 2013 Cumartesi 14:03
ÜLKÜCÜLER COŞTU
Yakutiye Kent Meydanında “Gün Olur Asra Bedel” adıyla düzenlenen konser gecesine katılım oldukça yoğun olurken vatandaşlar kent meydanını erken saatlerden itibaren doldurdular. Konsere Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Kırmacı, MHP Yakutiye İlçe Başkanı Cihan Aksakal, ülkü ocakları başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ali Kınık sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çözüm süreci ve akil inşalar konusunda konuşan Ali Kınık çözüm sürecine başından beri karşı olduğunu söyledi. Kınık, ”Çözüm sürecine, temelinden, başından, sonundan, teorisinden olmak üzere haliyle karşıyız. Türk Milleti, ordusu silahla teröre taviz vermeye zorlanması bizim için gurur kırıcı bir şeydir.” dedi. Gazetecilerin Akil İnsanlar arasında sanatçılarında olması sorusuna yanıt veren Kınık,”Bizim yerimiz belli biz karşı olduğumuzun sürecin haliyle izah edilmesi bizim için kabul edilebilir bir şey değildir. Hiç bir şeyin çözüleceğine dair inancım yok.” dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Ali Kınık, sevilen şarkılarıyla ülkücülere unutamayacakları bir gece yaşattı. Ali Kınık’tan sonra Osman Öztunç ve Mustafa Yıldızdoğan söyledikleri türkülerle Erzurumluları coşturdu.

Editör

Son Güncelleme: 11.05.2013 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.