TRT Çocuk’tu TRT Dede oldu!

TRT Çocuk’tu TRT Dede oldu!

admin
admin
06 Ağustos 2019 Salı 12:39
TRT Çocuk’tu TRT Dede oldu!

Vedat REFAYELİ

Eysan Karaca, TRT Erzurum İl Müdürlüğü’nde yayın şefi. Ona biz belki de minyonluğundan ötürü yakın arkadaşları olarak öteden beri ‘’TRT Çocuk’’ deriz.

O da zaten o günden beridir ona alışmıştır ki olumsuz bir tepkisi yoktur hiç. Bu ismi de ona Köşk Köyünün sevilen muhtarı Durali Gökkaya ağabey koymuştu.

Sanırım tam da o ismi koyduğu zamanlar TRT Çocuk kanalının yayına girdiği zamanlardı. Ben onu tanıdığımda gerçekten de kurumun en genç çalışanlarından biriydi. Biraz da TRT Çocuk tanımı ona bir anlamda ‘cuk’ oturuyordu.

Yıllar ne de çabuk geçmiş. Hafta sonu TRT Erzurum Radyosu’nda bir spor proğramına konuk olarak gittiğimde sordum da anladım onca yılın geçmişliğini. ‘’Şu anda Erzurum’da kurumun en kıdemlisi benim’’ dedi.

Hayretler içinde kaldım. Eysan Karaca tam 33 yıldır TRT’de çalıştığını söyledi ve kendisinden uzun süre çalışan bulunmadığını belirtirken çok şaşırdım. TRT Çocuk gitmiş yerine TRT Dede gelmiş meğer! Zaten Karaca aynı zamanda da bir dede.

Torununu ne kadar sevdiğini, ona ne denli düşkün olduğunu da yakından bilirim. Artık emeklilik hayalleri de kurmaya başlayan Eysan’ın şu an Erzurum’da kurumun en kıdemli olması da aslında bana yaşlandığımın en bariz hatırlatması oldu..

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTRTEysan Karaca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.