TEMPO TRAVEL DÖRT DİLDE ERZURUM’U YAZDI

Dünyanın ve Türkiye’nin önemli turizm kentlerinden olan Erzurum yerli ve yabancı basın yayın kuruluşlarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

28 Şubat 2014 Cuma 10:15
TEMPO TRAVEL DÖRT DİLDE ERZURUM’U YAZDI
Bu güne kadar birçok haber ve makaleye konu olan Erzurum bu kez de Hürriyet Yayın Grubu bünyesinde yer alan Tempo Travel Dergisinde Türkçe’den sonra Almanca olarak okurların karşısına çıktı.
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın girişimleri ile Doğan Burda Dergi Grubu’nun Ankara Temsilcisi ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Erdal İpekşen tarafından hazırlanan ve daha önce Türkçe, şimdi ise İngilizce, Almanca ve Rusça olarak hazırlanan haber dosyasında Erzurum, kayak merkezleri, kış turizmi, mutfağı, tarihi ve kültürel değerleriyle kaleme alındı.
“Kayak merkezi ve Ötesi Erzurum” başlığıyla yer alan ve birbirinden güzel görsellerle desteklenen haber dosyasında New York Times Gazetesi’nin 2012 yılında dünyanın en iyi 41 kayak merkezi arasında Palandöken’i 18. Sırada göstermesine dikkat çekiliyor. Haberde ayrıca Erzurum’un alışveriş durakları, hediyelik eşya zenginliği gibi bilgilerin yanısıra kayak merkezleri hakkında detaylı bilgilere yer veriliyor.
Türkiye’nin en prestijli dergilerinden olan ve kaliteli yayınlarıyla okurların beğenisini toplayan Tempo Travel Dergisinin Erzurum’a ilgi göstermesinin şehir için çok önemli olduğunu söyleyen Vali Altıparmak bu güzel çalışmasından dolayı Erdal İpekşen’e teşekkür etti.
2013-2014 Kış sayısı olarak dört dilde çıkan Tempo Travel Dergisi Almanca versiyonu Mart ayında Berlin’de düzenlenecek olan MİTT Turizm Fuarında, Rusça versiyonu aynı ay çerisinde Rusya’da düzenlenecek olan Moskova Turizm Fuarında, İngilizce versiyonu ise Londra Turizm Fuarında ziyaretçilere dağıtılacak. Ayrıca anılan ülkelerin gazete dergi bayilerinde de satışa sunulacak.

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2014 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.