SOYLU, NİKÂH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Erzurum’a temayül yoklamasına gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti eski İl Başkan Yardımcısı İlker Özkara ile eski Çevre İl Müdürü Haluk Nakipoğlu’nun kızının düğün törenine katılarak nikâh şahitliği yaptı.

28 Ekim 2013 Pazartesi 08:47
SOYLU, NİKÂH ŞAHİTLİĞİ YAPTI
Xanadu Snow White Otel’de Sezdan Berrak (Nakipoğlu), Soner Özkara çifti için düzenlenen düğüne AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler katıldı. Başkan Küçükler’in Sezdan-Berrak- Soner çiftinin kıydığı nikâh törenin ardından genç çiftlerin şahitliğini yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, evlilik cüzdanını geline verdi.

Soylu, nikâhta yaptığı konuşmada, çiftlere mutluluklar dileyerek, "Birbirinizi fazla severseniz ailenizin mutluluğu ve saadeti her zaman artar. Öteki dünyaya gittiğimizde cennete gitmek istiyoruz. Her ne kadar burası Cehennemağzı Mağarası olsa da cennete gitmek istiyoruz. Allah o cennetin annelerin ayakları altına vermiş. Allah bir yastıkta ömür boyu mutlu etsin. Örnek bir aile olun" dedi.


Editör

Son Güncelleme: 28.10.2013 08:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.