SENARYOSU 4 YIL SÜREN DADAŞ FİLMİNİN GALASI ERZURUM’DA YAPILDI

Senaryosu 4 yıl süren Dadaş filminin galası Erzurum’da yapıldı.

admin
admin
13 Mayıs 2016 Cuma 09:55
SENARYOSU 4 YIL SÜREN DADAŞ FİLMİNİN GALASI ERZURUM’DA YAPILDI
Senaryosu 4 yıl süren Dadaş filminin galası Erzurum’da yapıldı. 

Erzurum Cinetekno’da gerçekleşen gala gecesi; Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, filmin başrol oyuncuları Murat Yıldırım, Yılmaz Şerif, Ümit Acar, Olga Fabi ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

Film ekibinin de katıldığı gala gösterisinde konuşan filmin yapımcı, yönetmen ve başrol oyuncusu Murat Yıldırım, filmin senaryosunun 4 yıl sürdüğünü belirterek şunları söyledi: "4 yıl süren bir senaryonun sonuna gelerek filmimizi gösterime sunduk. Oyuncu arkadaşlarımızla beraber bu gala gecesini hep beraber kutlayacağız ve dadaş efsanesinin temelini atacağız. İnşallah sizlerin de beğenisine sunduktan sonra bu efsanenin devamını çekerek devam etmeyi düşünüyoruz. Önce film daha sonra dizi olarak halka sunmayı düşündük. Bu yönden de başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Dizi projesi için bazı ulusal kanallarla görüşüyoruz. Önümüzdeki sezonda dizi projesine gireriz diye düşünüyoruz. Dadaşlığın ne olduğunu bu filmle dadaşlığın karakteristik özelliğini tanıtmış olacağız. Böyle bir fırsatla da Türkiye’ye hatta tüm dünyaya dadaşın öyküsünü anlatmış olacağız."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.