SELAMİ ALTINOK, ERZURUM’DA NİKAH MERASİMİNE KATILDI

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, memleketi Erzurum’da kayın biraderinin nikah törenine katıldıktan sonra, İstanbul’a döndü.

23 Ağustos 2015 Pazar 13:36
SELAMİ ALTINOK, ERZURUM’DA NİKAH MERASİMİNE KATILDI
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, memleketi Erzurum’da kayın biraderinin nikah törenine katıldıktan sonra, İstanbul’a döndü. 

Palandöken Kayak Tesislerindeki Renaissance Polat Otel’de yapılan nikah töreninde Irmak-Gökalp Yılmaz çiftinin nikah töreni şahitliğini AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Murat Atar, Erzurum Bölge Adliyeler Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, eski Erzurum Baro Başkanı Avukat Faruk Terzioğlu yaptı. Irmak-Gökalp Yılmaz çiftinin nikahını Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut kıydı.

Emniyet Müdürü Selami Altınok, evlenme cüzdanını gelin Irmak Yılmaz’a verirken, “Bundan daha büyük mutluluk olmaz. Gökalp ve Irmak’ın her günleri bugün kadar sevinçli olur inşallah. Şüphesiz hayatın çileli, sabır isteyen günleri de olacaktır. Her gün birbirlerini daha çok severek ve güvenerek zorlukları aşacaklardır. Allah bu güzel iki gence birbirinden güzel, hayırlı evlatlar nasip etsin, onları iyi yetiştirsinler. Toplum onlardan menfaat görsün, geleceğimiz nesilleri en iyi şekilde yetiştirsinler.'' dedi.

Altınok, Aile Cüzdanını daha sonra, gelin Irmak Yılmaz’a teslim ettikten sonra, aynı gün tarifeli uçakla İstanbul’a döndü.

Editör

Son Güncelleme: 23.08.2015 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.