ŞAHİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Katsal’ın danışmanı Kürşat Şahin, Oltu’da yapılan düğünle hayatını Züleyha Kara ile birleştirdi.

15 Kasım 2014 Cumartesi 13:06
ŞAHİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Efkan Ala Kültür Evi’nde gerçekleştirilen görkemli bir düğünle dünya evine giren Züleyha ve Kürşat çiftinin düğününe kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Siyasetçi akınına uğrayan düğünde damat Kürşat Şahin, Oltu Anadolu Lisesi Erzurum Bar Ekibi ile birlikte başbarı oynadı.

Düğüne; Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Narman Belediye Başkanı A. Yücel İşleyen, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı A.Efdal Gülcü, Narman İlçe Başkanı Zafer Ruşen ve çok sayıda partilinin yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu iştirak etti.

Müzik eşliğinde halayların çekildiği doyasıya eğlenilen düğün, akşam geç saatlere kadar devam etti.

Editör

Son Güncelleme: 15.11.2014 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan 2014-11-15 19:01:13

kürşat kardeşimiz kendisine yakışan bir düğün yaptı bütün siyasi ve bürokrat kesimin katlımıyla örnek bir düğün yaptı allah bundan sonraki hayatında başaılar nasip eder inşallah ama geleceyi parlak bence .