Şafak Hoca ezber bozmaya devam ediyor

Anadolu Üniversitesinde öğrencilere Rektör Çomaklı’dan kar sürprizi…

admin
admin
16 Ocak 2019 Çarşamba 13:38
Şafak Hoca ezber bozmaya devam ediyor

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, öğrencilerle kartopu oynadı.

Eskişehir’de öğle saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini giderek arttırdı. Etkili olan kar yağışı, kısa sürede kentin tamamına yakınını beyaza bürüdü.

Bu durumu değerlendiren Anadolu Üniversitesi öğrencileri de Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile kartopu oynadı. Üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan duyurunun ardından Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi önünde toplanan öğrenciler, burada bir süre Rektör Çomaklı ile kar savaşı yaptı.

Rektör Çomaklı’nın yanı sıra kartopu savaşına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, rektör danışmanları, akademisyenler de katıldı. Kartopu savaşının ardından Rektör Çomaklı, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

"ÖĞRENCİLERİMİZLE TATİL ÖNCESİ BERABER OLALIM İSTEDİK"

Erzurumlu olduğunu hatırlatan Rektör Çomaklı, “Kar birden yağdı. Bunun tadını çıkarmak lazım. Erzurum’da kar 3-4 ay yerde kalıyor ama burada hemen eriyor. Öğrenciler de sınavlarının son günlerini yaşıyor. Kartopu savaşı ile hırslarını benden aldılar. Belli ki sınavlarda zor sormuşuz. Öğrencilerimizle tatile çıkmadan beraber olalım istedik. Sağ olsun onlar da kırmadı. Gayet güzel oldu” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.